E2a

Hur får ditt barn intresserad av att komma in writing tävlingar

Vill att ditt barn att bli nästa JK Rowling?

När ett barn uppnår en ålder så unga som 2 år gammal, föräldrar är så ivriga att lära dem olika saker som sång, dans eller skriva. Precis som alla andra färdigheter, skriver en färdighet som kan utvecklas genom övning, yrkesvägledning, exponering och vilja att ta din båt till nästa nivå.

Hur får ditt barn intresserad av att komma in writing tävlingar. Exponera ditt barn till olika läsning material.
Hur får ditt barn intresserad av att komma in writing tävlingar. Exponera ditt barn till olika läsning material.

Det finns olika sätt att uppmuntra ditt barn och få honom att vara intresserade av att komma in skriftliga tävlingar . Oavsett om priset, berömmelse eller erfarenhet, kan ange en skrivtävling (och vinna det) ta dig platser. Precis som kommunikationsförmåga är mycket viktiga och avgörande i ens personliga och professionella karriär, bara föreställa sig vad skriftligen (kreativt) kan göra.

Här är några råd för att få ditt barn intresserad av att komma in skriva tävlingar.

  1. Exponera ditt barn till olika läsning material. Om han är bekant med noveller men har inte visat intresse, försök att utsätta honom för manusförfattande eller poesi. Detta kan väcka hans intresse.
  2. Köp honom böcker. På så sätt kommer han att ha resurser till hands, vilket gör det lättare för honom att älska dem. Köp böcker istället för videospel eller andra objekt konst som kan distrahera honom från att skriva.
  3. Ge stöd. Kanske har det funnits försök till att skriva som inte lyckas. Ge honom pekare och uppmuntra honom. Med tiden kommer han att bli bättre och vara mer säkra på tävlingar och så småningom kommer in ett.
  4. Börja med tävlingar han är mer bekant med, oavsett om de är korta berättelse tävlingar eller poesi. När han har plockat upp takten, be honom att komma in större tävlingar, eller ens manusförfattande tävlingar för att utmana honom mer.
  5. Prova frilans skriva först. När skrivfärdigheter utvecklas innebär det större chanser att vinna tävlingar på grund av den lägre felprocent.
  6. Online-tävlingar är kanske inte den mest prestigefyllda när det gäller att skriva tävlingar, men de ciould mycket väl vara en bra övningsfält för att gå rikstäckande tävlingar.
  7. Kontrollera med litterära agenter för några uppdateringar på lokala tävlingar för att inte klämma ditt barn i att skriva när tävlingen startar.

Dessa författare värderar sina båtar och kontinuerligt utveckla den. Prova frilans skriva först.
Dessa författare värderar sina båtar och kontinuerligt utveckla den. Prova frilans skriva först.

Precis som läsning kan ta sina läsare helst kan skriva ta författaren platser också. De mest populära författare är de som är erfarna, vet hur man hanterar press och som är mycket kreativa. Skriva kan ge ära och berömmelse till begåvade sådana.

Dessa författare värderar sina båtar och kontinuerligt utveckla den

Dessa författare värderar sina båtar och kontinuerligt utveckla den. De älskar att uttrycka sina tankar och leka med ord. De utvecklar sin kreativitet och lagt så mycket passion i skrift.

Och om som en hobby eller eventuellt som en karriär, är det viktigt att ditt barn anser in writing tävlingar att vara roligt. Om han älskar att göra det och uppmuntras att göra så, kommer han att få vara mer kreativ och därmed ha en större chans att få in en vinnande rad.

När ditt barn är i det, skulle du börja bättre kontrollera dina lokala listor för schemat att skriva tävlingar så ni båda inte kommer att pressas att slå tidsfristen.