E2a

Hur får din favorit idrottares autograf

Det kan vara en dröm om du har möjlighet att få en autograf från din favorit idrottsman. Ibland kan det ta flera försök innan du ber om en och det finns tillfällen då du kan ha tur och få en autograf mycket lätt. Det kräver tålamod och påhittighet från din sida för att kunna säkra en autograf. Nedan finns några tips om hur man får en autograf från din favorit idrottsman.

Hur får din favorit idrottares autograf. Ta reda på webbplatsen för ditt team där din favorit idrottare har anlitats för att hitta sin postadress.
Hur får din favorit idrottares autograf. Ta reda på webbplatsen för ditt team där din favorit idrottare har anlitats för att hitta sin postadress.

  1. Ta reda på webbplatsen för ditt team där din favorit idrottare har anlitats för att hitta sin postadress. En av de vanligaste sätten att få en autograf är att begära för en per post. Skicka ett handskrivet brev till din favorit idrottsman, berätta för honom varför du är ett fan och varför du vill ha hans autograf. Var uppriktig i din förfrågan och inkluderar ett adresserat och frankerat kuvert så att det blir lätt för idrottaren att skicka din förfrågan tillbaka. De flesta idrottare skickar ett antal signerade bilder och spela kort till fansen. Tid din begäran om när de är på utbildning så att de är mer avslappnad och mer benägna att svara fläkt förfrågningar.
  2. Titta på deras praxis spel. Detta är en chans att se dem på nära håll och du kan umgås längre och vänta på din favorit idrottare att komma och signera autografer. Ha det objekt du vill ska undertecknas på den färdiga samt en märkpenna. Var noga med att komma tidigt så att du kan välja din sittplats. Få en plats som är närmast omklädningsrum eftersom detta kommer att vara det område där de kommer att passera genom. Vissa idrottare skriva autografer innan sin praktik spelet medan vissa kommer att vara villiga att göra det efter att de har duschat och bytt. Var noga med att tacka idrottaren när han har tvingat.
  3. Vissa idrottsmän gör personliga framträdanden för klubbens sponsorer. De gör oftast dessa personliga framträdanden på offentliga platser som gallerior, radio-och TV-studior. Kolla in där de kommer att visas och vara där tidigt. Du kan behöva köpa ett objekt eller en produkt som de godkänna att få tillträde till ett slutet plats. Kontrollera att du har de objekt du vill undertecknat med dig och vänta på din tur. Ta inte för många objekt. Som mest kommer han skriva en post per fläkt. Några av dessa uppfyller-och-hälsar händelser är gratis men vissa topp-flygning idrottare kan kräva en plats att ta ut en inträdesavgift för dem som vill ha en autograf. Det kan vara billigare än att köpa en signerad artikel, dock.
  4. Du kan också försöka att vänta på din favorit idrottare på hotellet där han bor om du har tålamod att vänta på hotellets lobby. I ett hotell finns färre människor som kommer att vara kö för att få en autograf från en idrottsman så det blir mindre konkurrens för dig. Se till att du närmar dig idrottaren artigt och begära en autograf. Med all sannolikhet kommer han tvinga veta att du måste vänta en lång tid för honom att göra ett framträdande.

Vissa dagar kan du ha tur och få en autograf från din favorit idrottsman snabbare och enklare än du förväntat. De flesta gånger det kräver att du följer dem runt innan du kan komma nära nog för att begära en autograf. Motion tålamod och hålla på att försöka.