E2a

Hur får baseball autografer via post

Om du är en hardcore sportfantast

Om du är en hardcore sportfantast, då måste du veta hur det känns när du får möjlighet att få en viss minnessaker som undertecknats av en spelare som du beundrar. Hobby eller fanatiker baseball gör detta hela tiden. Oavsett om det är för din egen personliga tillfredsställelse eller om du vill dra nytta av autografer, få föremål undertecknat är verkligen svårt. När du är i ballpark, måste du bokstavligen krig mot andra fans som vill få autografer också. Det är ovanligt att du skulle fånga en spelare i en riktigt bra humör och skulle sluta skriva autografer. Däremot har det inte vara så. Ett alternativ du kan göra är att ha dem signerade via mail. Här är tips på hur man gör det.

  • Hur det fungerar. Du skulle generellt ha något som du vill undertecknat. Det kan vara ett samlarobjekt kort, ett fotografi, en affisch eller en tröja. Då skulle du ha den posten skickas till spelaren för honom att underteckna och vänta på ett svar. På en sida notera, skicka inte något du anser att värdefullt att förlora. Det finns en liten risk att posten kan bli förlorade eller stulna, så håll det så enkelt som möjligt.
  • Hur att få det gjort. Skicka objektet via snigelpost. Du skulle behöva ha spelarens adress för att åstadkomma detta. Spelarnas adresser kan erhållas på nätet (mestadels). Eller så kan du köpa "The Book Baseball adress" av författaren Jack Smalling som pensionerade spelare är mycket svårare att spåra än aktiva. Många fans hardcore baseball och samlare har också denna bok.
  • Anständighet. Var medveten om att du ber om en tjänst från en privatperson, så det är viktigt att du är artig och respektfullt när du skriver brevet. Vara formell itu med spelaren och att begära att han skulle underteckna minnessaker. Det skulle vara en extra bonus för att skriva varför du vill att objektet undertecknats eller på hur du beundrar honom och det arbete som han har gjort med laget.
  • Nästa steg. Efter att ha skickat brevet med den medföljande objekt du vill undertecknat, allt du kan vänta. Det finns idrottare som svara snabbare, medan andra tar sin söta tid. Du måste förstå, massor av människor gör detta också. Så du kan verkligen inte låta det störa dig mycket. Även vissa spelare känner att de inte behöver svara på alla!


Med autografer undertecknade via post kan nervpåfrestande

Hur får baseball autografer via post. Hur att få det gjort.
Hur får baseball autografer via post. Hur att få det gjort.

Med autografer undertecknade via post kan nervpåfrestande. Den ständiga oron att vänta till för den lilla flaggan att stiga på postlådan kan verkligen vara en spik biter ibland. Om du känner att du inte kan vänta, kan du också köpa signerade minnessaker på nätet eller från annonser. Men det finns också en chans att det du köper kan vara en bluff eller en förfalskning. Signerade artiklar ut en arm och ett ben, beroende på sällsynthet. Så skulle du riskera att köpa en dyr bluff? Ta inte en risk. För mindre än en dollar, kan du ha något värdefullt att samla in eller förmedla till dina barn genom att ha autografer undertecknade per post.