E2a

Hur erövra Final Fantasy XII

Final Fantasy XII avbetalning har nya regler och spelsystem, vilket kan vara ganska förvirrande i början. Läs vidare och vi kommer att ge dig tips om hur man erövra Final Fantasy XII.

Hur erövra final fantasy XII. Tjäna så många licenser poäng som du kan.
Hur erövra final fantasy XII. Tjäna så många licenser poäng som du kan.

Tjäna så många licenser poäng som du kan.
Samla Licensing Points (LP) kommer att öppna upp Licenser som anges i Licensing Grid. En licens öppnade kommer att motsvara utrustning som du kan utrusta, magicks eller technicks som du kan lära. Innan du kan få ett vapen eller lära sig något i Final Fantasy XII, måste du ha licens för det. Öppna en licens betyder inte automatiskt förvärv av vapen, magi eller technick. Du kommer fortfarande att behöva gå till en butik för att få vapnet, magi eller technick som motsvarar den nyförvärvade License. Så hur tjänar man egentligen Licensing poäng? Du tjänar Licensing poäng varje gång du går på en strid.

Slåss med Final Fantasy XII fiender.
I tidigare omgångar, det finns en separat kamp skärm för slagsmål, men i Final Fantasy XII, det finns inga slumpmässiga möten och striderna sker i realtid på Overworld. Detta innebär att du kan se och identifiera fiender eftersom spelarna nu har en 360-graders vy av spelet. Du kan undvika fiender och hålla sig borta från deras kamp sortiment om du inte vill slåss. Du måste komma ihåg men som vi nämnde i Tips 1, att du måste gå på en kamp att tjäna Licensing poäng.

Använd vågen att lära sig om din fiendens statistik.
Vågen är en användbar technick att lära som hjälper dig att komma ut segrande i strider. Det finns tider som du kan stöta på en fiende som är mycket mer kraftfull än din karaktär, så för att undvika tidiga död i spelet, använd Våg för att lära dig om din fiendens statistik om du kan hantera att delta i en kamp med den fiende.

Slåss med final fantasy XII fiender. Använd vågen att lära sig om din fiendens statistik.
Slåss med final fantasy XII fiender. Använd vågen att lära sig om din fiendens statistik.

Använd gambit systemet till din fördel.
Den Gambit System är ett nytt slag stil infördes i Final Fantasy XII, där en predisponerade uppsättning reaktioner kan ställas in på karaktärerna. I strider, en karaktär slagsmål, så du har två tecken på stand by. Skönheten i Gambit-systemet är att medan ett tecken kämpar, kan du ange uppgifter de andra två. En "mål" måste ställas in, antingen en allierad eller en fiende kommer att få "åtgärder" eller kommandot som ska utföras. Ett exempel kommer att tilldela ett tecken att läka en allierad när HP är på eller under 60%, eller att rikta en fiende med en HP på eller under 75%. Med Gambit systemet är striderna görs mer utmanande och intressant.

Kom ihåg att alltid spara dina framsteg genom att man använder Spara kristaller eller kristaller gate som finns i spelet. De nya funktionerna kan ta lite tid att vänja sig, så var beredd att anta utmaningen och erövra Final Fantasy XII genom att följa de tips vi listat.