E2a

Hur du utför grundläggande cheerleading stunts

Du har sett cheerleaders med vördnad i skolan och på tv

Du har sett cheerleaders med vördnad i skolan och på tv. Vill du bli en eller åtminstone vad de gör? Du är energisk, graciös, redo och charmiga. Dessa drag av en cheerleader. Allt du behöver veta nu är hur cheerleaders utför sina grundläggande stunts.

Innan du kan lära dig om hur grundläggande cheerleading stunts är klar, måste du veta vad du kallar de människor som utför sina delar i stunts.

Hur du utför grundläggande cheerleading stunts. Baser.
Hur du utför grundläggande cheerleading stunts. Baser.

  • Baser - De är cheerleaders som ger det primära stödet för flygblad under en stunt.
  • Flyer - Hon är cheerleader som kastas i luften samtidigt som man gör en stunt. Den flyer sägs ofta som den till vilken fokus för stunt är riktad till och även den person som är i riskzonen mest. Flyers behöver fokus och kontroll för att undvika olyckor. Det är också viktigt att flyer litar de andra cheerleaders.
  • Tillbaka spot - Hon är cheerleader som är placerad bakom stunt. Det är de som hjälper de flygblad stötta upp eller hoppa in i baser händer. Merparten av tiden de är de som fångar flygbladen.
  • Front plats - Hon är cheerleader som står i flygbladet front som kommer att fånga hennes vrister och stoppa henne från att falla framåt.

Följ de här stegen och kunna utföra följande grundläggande cheerleading stunts:

  • Shoulder sitta - Detta stunt är förmodligen en av de enklaste och vanligaste cheerleading stunts. Tre cheerleaders behövs: en bas, spotter och flygblad. I detta stunt, se dig själv som flygblad. Sätt din bly fot på basen ben och sparka din andra foten runt som bas står upp. Du sitter nu över basen axel. Wrap benen runt basen för att hålla dig stabil. Höj händerna och bildar en V heja då. Att demontera, du kommer att lägga armarna raka och ben rakt ut och du kommer att dras över huvudet på basen till en ren plats.
  • L stand - Följ stegen i axeln sitter stunt förutom att du (flygare) kommer inte sitta på axeln av basen utan istället stå med bly fot på basen ben. Du kommer att få din andra benet upp bilda ett brev L. benet du tog kommer att stödjas av den andra sidan av basen. För att demontera, göra ett stunt skuldra sitta och demontera på samma sätt som axeln sitter.
  • Lår stå - Du behöver två baser för att stödja dig den här gången. Du (flygare) måste ha starka armar och starka ben och räta upp så baserna inte kommer att ha svårt att bära dig. Baserna interlock fötterna när du sätter din fot i taget på varje bas lår. Baserna stödja dig genom att hålla tårna och knät. Du kan nu kunna stå på sina lår. För att demontera greppa händerna på baserna och avgå. Genom att göra dessa stunts, vara försiktiga och alltid ha en propp som är redo att fånga dig.

Du kan enkelt göra dessa grundläggande cheerleading stunts

Du har sett cheerleaders med vördnad i skolan och på tv. Flyer.
Du har sett cheerleaders med vördnad i skolan och på tv. Flyer.

Du kan enkelt göra dessa grundläggande cheerleading stunts. Ta din cheerleader kläder, ring dina vänner att hjälpa dig och praktik. Njut!