E2a

Hur du tar lektioner manga ritning

Japansk anime ritning eller Manga är en av de mest kopierade typerna av ritning färdigheter i världen. De flesta barnen strävar efter att veta hur man drar de tecken de ser på tryck och på TV. Deras signatur långa ben, stora ögon, uttrycksfulla ansikten och texturerade hår har tillsammans med funky outfits som ibland inkluderar färgglada strumpor alltid varit föremål för intresse för de flesta konstnärer runt om i världen. Med dagens teknik, teckning Manga från grunden är mycket enklare med hjälp av verktyg bildredigering. Det finns också en hel del instruktionsfilmer, referenser text och annan instruktions information som hjälper dig att få din karaktär till liv. Här är några tips om du begås av att lära detta trendiga konst.

  • Få dina konstnärsmaterial redo! Bör du först se till att du har alla dina konstnärsmaterial med dig. Detta inkluderar flera stycken av mjukt blyertspenna, ett ritblock, lite vatten färg pennor, ett suddgummi och en tyst plats för att skissa. När du har alla dessa saker med dig, kan du gå vidare till nästa steg. Nu, om du verkligen menar allvar, kommer skriva in sig i en manga ritning klass hjälpa oerhört också.
  • Välj ett område du vill fokusera på. När du ritar Manga, bör du veta vilken typ av tecken du vill börja skissa. Ska du försöka dra barnen först? Eller är du mer intresserad av skissa tonårsflickor? Att veta vad du vill fokusera på att hjälpa dig att begränsa de första några knep du behöver lära dig.
  • Kolla in tillgängliga böcker och online video. Eftersom skissa Manga ökar i popularitet, det finns ett växande antal skiss böcker som lär dig hur du andel ansiktsdrag, kläder och längd lemmar vid upprättandet Manga. Det finns också en hel del instruktionsfilmer som lär dig hur man gör dessa bedårande japanska anime ögon.
  • Delta ritning klasser och konferenser manga. Precis som Comic Con, det finns också en anime och manga konferens. Om du verkligen menar allvar med din skissa färdigheter sedan gå vidare och besöka evenemang som detta. Merparten av tiden, finns det levande skissa sessioner som du kan gå. Du kan också följa experter och be om tips förstahandsinformation. Det finns också några klasser tillgängliga, särskilt under helgerna, för dem som vill fortsätta studera Manga konst.
  • Börja färga dina bilder. När du är bekväm med din skiss, försök att fylla den med färg. Du kan börja med några pennor vatten färg där du kan senare blanda färger för att uppnå önskad effekt. Skissa med pennor vatten färg är också perfekt för Manga, så att de grova skisserna har en glimt av färg i dem tidigt.


Med massor av övning och tålamod

Hur du tar lektioner manga ritning. Få dina konstnärsmaterial redo!
Hur du tar lektioner manga ritning. Få dina konstnärsmaterial redo!

Med massor av övning och tålamod, bör du skissa Manga på nolltid. Du kan även köpa tomma magasin eller komisk-liknande häften och skissa en egen Manga serietidning att finslipa dina färdigheter. Tillsammans med skissa människor, måste du också ta särskilt intresse i vad din karaktär kommer att bära eftersom kostymer och kläder är karakteristiska för Manga tecken. Kom ihåg att ha kul eftersom det kommer definitivt att visa i sista konstverk.