E2a

Hur du tar konstämnen

Konst är ett renande sätt att frigöra ditt inre jag och sträcka på kreativa muskler. Men inte alla konst klasser skapade lika och du kan behöva snubbla lite innan du hittar din nisch. Du kan startby titta på online-konst klasser - många av dessa är nu erbjuds av ackrediterade online universitet, och du kan även få din examen genom dessa skolor.

En persons första erfarenhet av konst klass kan bero tillbaka till barndomen, med dåliga minnen av frustration och likgiltig lärare. Låt inte din tidiga erfarenheter förorena din värld i dag, som konst kan vara en stor stress reliever, och för vissa, en väg för extra inkomst.

Hur du tar konstämnen. Om du inte är säker på att ta upp målning.
Hur du tar konstämnen. Om du inte är säker på att ta upp målning.

Det grundläggande kravet på en konst klass är möjligheten för fingerfärdighet, oavsett om du väljer att skissa, måla eller skulptera. Prova en låg kostnad introduktion klass till olika konst discipliner och tekniker för att hitta rätt arena för dig. Bara för att du inte kan dra två pinnar betyder inte att du inte har en kapacitet för 3D-visualisering och kunde inte utmärka sig i att skulptera.

För dem som väljer att måla, måste du finslipa dina ritning färdigheter - om inte med de fina linjer och detaljer, åtminstone i sina huvuddrag. Ta hjärta: att inte kunna formulera med en penna eller kol betyder inte att du inte kan måla eller ha en känsla av färger och skuggning med en borste.

Om du inte är säker på att ta upp målning

Om du inte är säker på att ta upp målning, prova akrylfärger istället för olja som de är mycket lättare att arbeta med och städa upp. Akryl erbjuder ett komplett utbud av färg med blandning, men vatten-baserade för maximal kontroll av stroke. Dessutom akryl torkar inom några minuter, ibland precis under det område där du arbetar. Om du gör ett misstag, kan du måla precis över den, eftersom den under pälsen blir ben torr och inte påverka den våta toppbeläggningen färg.

Nyckeln till att få erfarenhet i konstform är att stanna med det.
Nyckeln till att få erfarenhet i konstform är att stanna med det.

Om du vill göra din konst klasser användbara, kan du välja ett hantverk lektion om hur man gör ett kaklat bord eller disk yta. Det finns ingen ände på vad du kan göra med kakel, från trasiga fragment förvandlas till abstrakt konst till mini plattor som i mosaik mode. Täck ditt bord bakgård picknick, räknare badrum eller göra en vacker brand grop.

Nyckeln till att få erfarenhet i konstform är att stanna med det

Nyckeln till att få erfarenhet i konstform är att stanna med det, oavsett vad det första projektet ser ut. Rom byggdes inte på en dag, och inte heller var din konstnärliga talang. Trial and error är mycket viktigt för tillväxt och kommer att tjäna dig väl i det långa loppet. Den tipoff att du kan vara dåligt anpassade för din första konst klass och kan behöva byta till en annan plats är att du inte har någon entusiasm. Som inte kan köpas eller lärt sig, så gå till där ditt hjärta är och gör ditt bästa skott. Om du inte har tur i de lokala community college, kan du överväga en online konst klass, där du kan träffa människor från hela landet.