E2a

Hur du tar bort fläckar från säten läder bil

Eftersom många människor tillbringar mycket tid i sina bilar

Eftersom många människor tillbringar mycket tid i sina bilar, är det förståeligt att de livar upp genom att installera några bekväma och moderiktiga lädersäten bil. Detta kan se ut och må bra. Men gång på ett tag olika olyckor inträffar där mat, dryck, bläck, olja och andra ämnen färgning hitta sin väg till era platser läder bil. I dessa händelser måste du veta vad man ska göra för att effektivt ta bort fläckar från dina vackra och eleganta stolar läder bil.

Vattenfläckar. När det regnar och du rusa i bilen

Vattenfläckar. När det regnar och du rusa i bilen, är det helt normalt att få lite vatten på dig läderklädsel. Ibland du försummar att torka av klädseln torr lämnar vattnet att torka och avdunsta. Men om din läder sits ständigt blir blöt och är genomgående fuktigt, kommer det ackumuleras långsamt och utveckla vattenfläckar. När detta händer måste du torka först bort fukt eller vatten på lädret. Om det redan finns en fläck, fukta din trasa med vatten och torka bort det. Nästa sak att göra är att öppna fönstren och även dörren för att låta luft och solljus i att torka din plats. Låt dina lädersäten få mer luft och solljus regelbundet för att undvika fukt uppbyggd.

Mögel fläckar. Liksom vatten fläckar

Hur du tar bort fläckar från säten läder bil. Mat och fläckar dryck.
Hur du tar bort fläckar från säten läder bil. Mat och fläckar dryck.

Mögel fläckar. Liksom vatten fläckar, kan mögel fläckar uppstå om din lädersäten är alltid fuktig. När fläcken visas, oroa dig inte. Späd lite isopropylalkohol i vatten och fukta en trasa med denna lösning. Du torka lätt och låt din läder torka naturligt genom att öppna fönster och dörrar för din bil.

Mat och fläckar dryck. Dessa fläckar är förmodligen den vanligaste i lädersäten eftersom folk verkligen älskar att äta och dricka i sina bilar. För färska fläckar, se till att omedelbart torka bort när utsläppet sker. För fläckar som redan har fastställts i, gör en blandning av flytande tvättmedel och vatten och fukta en trasa med det. Torka och gnugga fläcken ut med fuktig trasa. När fläcken och oljan försvinner, skölj området genom att torka av den med en trasa fuktad med ljummet vatten. Om fettet kvarstår strö ett tjockt lager av talk på fettet fläcken och låt det härda. Torka av med en ren trasa när den härdar och fett bör komma rätt ut tillsammans med pulvret.

Bläck eller fläckar markör. Aceton och alkohol bör vara den mest effektiva rengöringsmedel för att avlägsna färskt bläck eller fläckar markör. Applicera lösningen på en ren och vit trasa. Skrubba fuktig trasa försiktigt på fläcken tills det ljusare eller försvinner. Det bör bara ta några minuter. Om bläcket sätter och har redan torkat, då din bästa insats skulle vara att få lädret till en expert för rengöring.

Eftersom många människor tillbringar mycket tid i sina bilar. Bläck eller fläckar markör.
Eftersom många människor tillbringar mycket tid i sina bilar. Bläck eller fläckar markör.

Dessa är några av de grundläggande behandlingar för att ta bort fläckar från läder ytor. För att förhindra fläckar och skydda dina lädersäten från fläckar, alltid se till att använda läder balsam regelbundet. Om du gör detta religiöst, kommer din läder mindre sårbara för färgning.