E2a

Hur du syr ett enkelt fall resa smycken

En enkel resa smycken fall är en praktisk fartyg och förvaring för alla dessa små prydnadssaker som du bär och ta med för nödsituationer. Det skyddar dina smycken från att bli smutsiga och knäck i väskan. Det är också praktiskt eftersom du vet direkt var du hittar dina smycken. Det håller alla dina halsband på plats så att de inte trasslar med andra saker i väskan. Slutligen ser det inte något liknande ett smycke fall, eftersom det är ganska och du kan göra det att se ut som en modern kul väska. Du kan även göra en egen och anpassa din egen design.

För att sy ett enkelt fall resa smycken följer du bara dessa steg:

Hur du syr ett enkelt fall resa smycken. Välj ett tyg som du gillar.
Hur du syr ett enkelt fall resa smycken. Välj ett tyg som du gillar.

 • Förbered ditt material! Du behöver två typer av tyg, för utanför konstruktionen och fodret. Få lite band, sax, nål och tråd (eller så kan du sy med en maskin, men handgjort är stor).
 • Välj ett tyg som du gillar. Varje design är bra. Du kan göra olika fall resor smycken beroende på tillfälle. Du kan göra en av siden eller sammet för formella sammankomster. Du kan göra en i mocka för den extra hållbarhet. Du kan göra en med en charmig tryck och mönster för dagligt bruk.
 • Välj fodret noggrant. Fodret kommer att vara den i kontakt med smycken. Om du vill ha extra vård för dina smycken, välja något mjukt och icke-slipande för fodret. Du kan välja silke, muslin, och sammet bland andra. Generellt avstå tyg med broderi för linne som det kan eventuellt blåmärken smycken, särskilt i fall av guld.
 • Förbered dina tyger. Du behöver två cirklar av tyg. Designen tyg och foder bör ha 12 inches i diameter. För att göra cirklar från tyget kan du använda ett mönster.
 • Göra perfekta cirklar med en kompass på en kartong. Klipp ut och använd den som mönster. Du kan också skriva en ut från datorn.
 • Förbered fyra små fyrkanter som mäter 3,5 inches på alla sidor. Sy sömmarna, vilket gör att du minst 3 inches av torget.
 • Ta din foder och dra en 3-tums fyrkant i mitten av den. På var och en av kvadraten sy en av tyget torg och lämnar den övre kanten öppen. Dessa kommer att vara fickor inuti dina smycken fall.
 • Efter sy fickorna, sätta foder ovanpå konstruktionen tyget. Designen tyget ska vara vänd nedåt. Sy ihop dem längs kanterna, med tillräckligt ger så att du kan stänga av den ut och in innan du är klar.
 • Vik en tum från den övre kanten till insidan. Sy tyget, lämnar ändarna öppna. Detta kommer att vara höljet för dina band som kommer att hålla på smycken fallet.
 • Skaffa en säkerhetsnål och stift ena änden av bandet. Sätt stiftet inuti höljet och arbeta genom den andra öppningen. När du får ut stiftet, dra bara tillräckligt för att få bandet ut men ändå lämna bandet vävt in. Ta ut stiftet och knut ändarna av banden.
 • Knyt banden tillsammans för att avsluta smycken fall.


Nu, lägg i dina ringar, halsband, pärlor, och alla dina smycken behöver när du reser i målet.