E2a

Hur du syr en väska

En kurir eller väska är väldigt mycket som en toto hänger lös med dragkedja och fickor lagring. Denna typ av säck är avsedd att bäras med en rem över en axel och påsen vilar på en nedre ryggparti. Det brukade vara en grundläggande tillbehör för cykel budbärare, men har nyligen blivit mer populär bland tonåringar och vuxna höft. Det finns hundratals mönster finns i varuhus och nätbutiker, men att ha en unik pjäs, det är en bra idé att bara göra din egen väska. En kurir väska kan vara den enklaste och enklaste typen av väska som en nybörjare kan sy. Allt du behöver är några grundläggande material och utrustning och du är redo för sömnad din egen väska. Denna artikel är skriven för att hjälpa nybörjare att sätta ihop påsen varför måtten har lämnats. För personer med avancerade sömnad färdigheter, kan du skapa en påse utifrån dina egna mått.

Hur du syr en väska. Gå till tygaffär och få de nödvändiga tyger och andra nödvändigheter.
Hur du syr en väska. Gå till tygaffär och få de nödvändiga tyger och andra nödvändigheter.

  • Gå till tygaffär och få de nödvändiga tyger och andra nödvändigheter. Bestäm vilken typ av material du vill använda för din väska. Om du just har börjat, se till att få tyger som har medelhög vikt som de är lättast att hantera. Få en meter vanligt tyg, en halv meter av tryckt tyg, en och en halv meter av smältbart stabilisator, en 13-tums dragkedja med en öppen ände, en uppsättning av snäpplåsnings (helst den magnetiska typ) och en spole för att matcha tråd.
  • Klipp och sy framsidan av väskan. Med hjälp av en raka kanter linjal spåra två rektangulära bitar på din vanligt tyg. Ett stycke bör mäta, 11x12 inches och andra 14x12 tum. Den mindre skall fungera som framsidan av väskan, medan den större blir fickan. Vik tyget för fickan på mitten. Se till att de långa och fel sidor är tillsammans. Tryck luckan med ett strykjärn. Placera fickan bit över påsen teckensnitt pjäs, noggrant anpassa de längre kanterna. Säkra bitarna med stiften och tråckla de två tygerna tillsammans. Sy längs mitten av fickans tyg för att göra lika slitsar. Gör en penna märke på sex och en inches fjärdedel från toppen av fickan tyg och bifoga en halv, den platta en, av kick.
  • Klipp och fäst baksidan av väska. Gör ytterligare två tygstycken för baksidan och bakfickor med väskan. Verket för baksidan av påsen skall mäta 11x12 inches och fickan pjäs blir 18x12 inches denna gång. Gör på samma sätt som du gjorde för frontpanelen.
  • Gör fliken på påsen. Du behöver klippa ut två 11x12 inches av tyg, vanligt en för den inre fliken och den tryckta slag för den yttre luckan. Från centrum av den inre fliken, gå ned en och en kvarts tum och göra en blyertsmarkering. Fäst snap s andra delen precis ovanför blyertsmarkeringen. Sätt lock ihop bitarna, ansikte rätt sidor med varandra, sy sidorna och delar botten tillsammans med ¼ tums sömmar. Tryck ut höger sida och tryck på. Gör en kantsticka, en fjärdedel av en tum från alla kanter.
  • Sy på dragkedjor. Klipp ut två bitar av 3.75x12 tum vanligt tyg. Dessa kommer att fungera som din zip-panelen. Vik korta ändar zip panelerna med en halv tum. Vik hela zip panelerna på mitten, och se till att fel och långa sidor är tillsammans. Tryck med järnet. Packa 13-tums dragkedja hela vägen för att separera sidorna. Få en av sidorna och stift den på kanten av en av de zip paneler. När du når ett hörn, bara kurvan blixtlåset och trimma bort överskottet. Sy sipper på zip-panelen. Följ samma steg för den andra sidan.
  • Gör påsen remmen. Du behöver en bit av 6x42 tum vanligt tyg och en rektangulär panel smältbara stabilisatorn mäter 3x42 inches. Placera stabilisatorn i mitten av på fel sida av din vanligt tyg, vika flikarna mot mitten och tryck på. Vik dina tyger i halv, vilket gör en 1,5 tum bred handtag. Tryck igen. Sy tygerna tillsammans.
  • Sätt bitar av påsen ihop. Tråckla påsen fliken längs den övre kanten av påsar baksida. Se till att kanterna är i linje. Få zip panel där blixtlåset dra bifogas. Med sin avigsidan vänd utåt, rikta och tråckla detta längs kanten överst påsarna bakpanelen också. Utför samma steg för den andra dragkedjan panelen, men fäst den påsarna fram. Sy på handtaget.


Nu när du har grunderna för att göra en väska

Nu när du har grunderna för att göra en väska, kan du börja experimentera med olika styckningsdelar och storlekar av tyger. Du kan också börja utforska tillsammans med andra typer av material, till exempel tarp och läder. När du har förbättrat din sömnad färdigheter, kan du börja lägga foder till väskan mästerverk.