E2a

Hur du syr en quilt utan quilting maskin

Quiltning är en av de äldsta hantverk och har förts vidare från generation till generation. Det är en sy metod som har utvecklats från en form till en annan genom åren, från hand-quilting till maskin-quiltning. Processen använder en nål och tråd för att kombinera två skikt av material som kallas ett täcke. Konsten att Quiltning sker med tre lager. Dessa är den översta tyg eller täcke topp, vadd och baksida.

Tekniken har i hög grad bidragit till utbyggnaden av vår värld

Tekniken har i hög grad bidragit till utbyggnaden av vår värld, personligen, som ett sätt att göra en levande eller att uttrycka oss själva till andra. Men tekniken kan bara göra så mycket, och någon gång kommer det rasa ner. Så om din quilt maskinen skulle gå sönder, eller om du vill prova hand quilting först som en nybörjare, här är några saker att tänka på när du startar.

Hur du syr en quilt utan quilting maskin. Tekniken har i hög grad bidragit till utbyggnaden av vår värld.
Hur du syr en quilt utan quilting maskin. Tekniken har i hög grad bidragit till utbyggnaden av vår värld.

  1. Tvätta duken. Som grundläggande som det kan låta, är det första steget du måste utföra för att se om trasan körs eller inte. Det skulle vara förödande att ha avslutat din quilt och har några kläder hamnar förstöra de andra. De mörka dukar har störst tendens att springa, så för att undvika detta, tvätta dem separat och inkluderar en vit tunt tyg för att kontrollera om det kommer att köras. Detta är också för att få rätt mätning av duken. Vissa tyg kan krympa under tvätten, så se till att tvätta allt tyg du ska använda. Efteråt trycker duken med stärkelse blandas i vatten. Den grundläggande orsaken till att göra detta är att göra quiltning lättare och för att inte tala, ser du tyg helt spanking nya. Du kan blanda en sked eller två av stärkelse i ett glas med 3/4ths glas vatten eller köpa en färdig flaska stärkelse spray från din tyg butik.
  2. Lappteknik. Detta skapar det översta lagret av din quilt. Detta är det lager där du gör mönstret. Det finns en hel del enkla mönster du kan välja mellan grundläggande quilting böcker eller ännu billigare, online. Kom ihåg att följa deras instruktioner och att alla konstruktioner utgår från mitten och utåt.
  3. . Skiktning Detta innebär att sätta samman de tre skikten som utgör ett täcke - mönstret, det vadd och understrykning. Det är där du syr de tre skikten. Mönstret är överst och vadden är helt enkelt det material som gör täcket tjocka. Vadden är vanligen tillverkade av bomull, polyester eller ull och är idealiskt ljus för quiltning. Understrykningen är undersidan av täcket, den som täcker vadden. Detta är oftast större i mätningen än vadd att se till att allt är undangömt när du syr. Efter detta kommer bindningen, där du slutför din sömmar på kanterna och hitta något som behöver åtgärda innan du presenterar din slutliga täcke.

Quiltning hand är ingalunda en lätt uppgift

Quiltning hand är ingalunda en lätt uppgift. Med en ålder av maskiner, desto lättare väg att göra något, desto bättre. Men det finns också en sådan sak som att gå tillbaka till grunderna. Att förstå hur systemet fungerade innan införandet av andra medel för att avsluta uppgiften gör dig mer skickliga i fältet än de som har lärt sig det med hjälp av maskinen. Borsta upp quilt mönster, köpa en bok med de olika mönster som du kan öva med när quiltning för hand. Även vad du måste komma ihåg när quiltning är att njuta av vad du gör.