E2a

Hur du synkroniserar Wii fjärrkontroller

Wii har tagit världen med storm

Wii har tagit världen med storm, med sin innovativa fjärrkontroll. De avlägsna fungerar trådlöst, vilket innebär att du inte längre oroa dig för sladdar och ledningar som trassla medan du spelar. Utan ledningar, har du större frihet när det gäller att manövrera din Wii Remote. I själva verket kan du spela nu tennis spel som gör att du kan verkligen flytta som om du spelar tennis. Innan du kan börja spela Wii, men måste du se till att dina Wii fjärrkontroller är synkroniserade.

  • Ladda fjärrkontroller. Först av allt måste du se till att din Wii fjärrkontroller är fullt laddade. Det finns två sätt att ladda en Wii Remote. En är genom att ersätta batterierna som följer med fjärrkontrollen. Den andra är genom att ladda Wii Remote via en speciellt utformad docka. Slå på TV-skärmen och Wii-konsolen när din Wii Remote är fulladdat. Låt skärmen ladda hemsidan.
  • Tryck på valfri knapp. Ett av de enklaste sätten att synkronisera din Wii fjärrkontrollen till din konsol är genom att trycka på valfri knapp. Detta utlöser vanligtvis en automatisk synkronisering process. Du vet att det synkronisering processen har slutförts om de fyra rutorna på botten av startskärmen lysa. Om fyra rutor på nedre delen av skärmen förblir mörk, innebär detta att du kommer att behöva prova andra synkronisering metoder.
  • Tryck på 1 och 2 knappar. Om fyra rutor inte tänds, kan du prova en annan teknik för att synkronisera Wii fjärrkontroller. Denna teknik innebär att trycka på knappen 2 och knappen 1 på samma gång. När du gör detta bör hemmet konsolen förändras och de fyra rutorna längst ner på skärmen ska börja lysa.
  • Gör manuell synkronisering. Om de två tidigare tekniker inte fungerar för synkronisering din Wii fjärrkontroller, är nästa sak som du kan göra för att synkronisera din Wii remote manuellt. Du kan göra detta genom att trycka på den röda synk knappen i själva konsolen, och sedan trycka på Synk-knappen i din Wii Remote. Du hittar synk-knappen i fjärrkontrollen strax under spärren där batteriet är dolt. Ta bort spärren och tryck på den röda knappen, och du bör kunna synkronisera Wii-konsolen med Wii Remote.
  • Tillsätt handledsrem. När du spelar Wii-spel, se till att remmen är ansluten. Den armband kan inte vara nödvändigt, men kom ihåg att det finns faktiskt hundratals skador som Wii spelare har fått för att de inte leker med handledsremmen bifogas. Wii remote kan lätt flyga bort dina händer medan du spelar, och du behöver handledsremmen för att se till att Wii Remote är säker.


Hur du synkroniserar wii fjärrkontroller. Ladda fjärrkontroller.
Hur du synkroniserar wii fjärrkontroller. Ladda fjärrkontroller.

Synkronisera din Wii fjärrkontrollen till din konsol är det första steget till att spela dig igenom de olika Wii spel som finns. När du har fått denna uppgift omfattas, är du på väg att njuta av din roliga Wii upplevelse!