E2a

Hur du ställer in butiken inställningar i iTunes

iTunes är ett fantastiskt sätt att njuta den senaste musiken eller din favorit genre av musik enkelt. Du kan titta på tusentals musikaliska titlar eller även filmer och podcasts. På iTunes Store kan du bläddra och även köpa musik, podsändningar och sånger. En stor del av iTunes är att du kan ställa in iTunes Store inställningar.

Det sättet att komma igång är att klicka på iTunes-ikonen på skrivbordet på din dator om du har det där, och om inte, måste du gå till din webbläsare och gå till iTunes webbplats och köra iTunes. Vad du gör av det är att gå till en flik som heter "Inställningar". Du måste klicka på denna flik och sedan gå till där det står "Spara". Enkelt, på denna punkt, klicka på den här fliken.

Hur du ställer in butiken inställningar i iTunes.
Hur du ställer in butiken inställningar i iTunes.

Nu när du har klickat på fliken "Butik", måste du använda den en klick shopping. Vad är bra med den här funktionen är att om du vill köpa en låt eller någon annan post med detta, då ditt bankkonto då kommer att debiteras för köpeskillingen och oavsett alternativ du valt kommer att ladda ner automatiskt till ditt iTunes-konto när du har valt "Köp och ladda ned". En mycket enkel metod att köpa underhållning för din iPod eller dator.

Nu är du kommer att vilja använda en kundvagn. Om du har köpt något via internet innan du vet vad det här är. Om du väljer mer än ett objekt för dig själv, då när du har valt "Köp och ladda ned" i iTunes Store sedan alla de objekt som du har valt kommer att gå direkt in i din varukorg. Nu, för de objekt som du har valt att köpas och laddas ner till ditt iTunes-konto och din dator, måste du gå till kassan precis som om du köper något från internet som du kan ha innan om du har tidigare erfarenhet. Se till under denna process bekräftar du ordningen på objekt som du har valt.

Du kommer att vilja ladda ner några objekt som är Förköpt automatiskt. Och om du prenumererar på saker som podsändningar, så varje ny podcast automatiskt laddas ner till iTunes varje gång ett nytt dyker upp.

Hur du ställer in butiken inställningar i iTunes.
Hur du ställer in butiken inställningar i iTunes.

När du köper låtar och samlingar av låtar, kommer du att kunna skapa din egen låt spellistor och lagra dem i iTunes. Vad detta innebär är att skapa vad som kallas ett bibliotek av låtar för dig som är mer lämpade för din musiksmak.

Innan du spelar något urval att du har gjort med iTunes måste du gå till "Ladda Förhandsgranska" val. Allt du behöver göra för att tillämpa dessa val är att gå till "Klicka OK för att tillämpa".