E2a

Hur du skapar ditt eget foto skivomslag

Hur kan du skydda dina värdefulla foton om ditt fotoalbum har ingen täckning? Du kan gå till din lokala butik för att hitta den perfekta skivomslag. Men det finns tillfällen att med de hundratals skivomslag på marknaden, kan ingenting passar ditt fotoalbum perfekt. I det här fallet, har du inget annat val än att skapa egna omslag fotoalbum. Inte bara att detta kommer att bli en trevlig projekt men du kan också göra din albumomslag projektet mer intressant för ögonen på dem som vill se det. Plus, behöver du inte spendera en massa pengar för detta. Med din egen kreativitet, kan du ha en stor och unik täckning för ditt foto show.

Hur du skapar ditt eget foto skivomslag. Decor.
Hur du skapar ditt eget foto skivomslag. Decor.

Så om du är redo, här är stegen på hur du kan göra det bästa skydd för din fotoprojekt. Detta gäller i inte bara de vanliga fotoalbum men liksom sammanställning skivomslag, skivomslag, och liknande.

  1. Tema. Identifiera vad temat för ditt album är. Detta är ett viktigt steg för att kunna göra den övergripande utseendet på ditt album attraktiv och unik. Kontrollera om det är för en födelsedagsfest, semester eller bröllop. Å andra sidan, om det är för ljud omslag, kontrollera om samlingsalbum innehåller kärlekssånger, julsånger, eller andra typer av låtar.
  2. Decor. När du har identifierat de teman, leta efter bilder och annat som kommer mycket väl representerar det. Du kan få något av följande beroende på ditt val: blommor, inbjudningar, bild av celebrator, band, snäckor, sand, löv, snören, vykort och andra. Någon dekoration kommer att göra så länge saken inte kommer att förstöra och skada foton eller fotoalbum.
  3. Base. Bestäm vilken typ av bas du vill att din skivomslaget för att ha. Det kan vara konstruktion papper, tyg och annat material du vill ha. Även om det är lättare att ha papper som bas, vilket ger extra ansträngning för tyg som bas kommer att göra ditt album täcker helt unik.
  4. Designa. Om du väljer ett tyg bas, det kräver bara några dekorationer i jämförelse med vad du kan placera på papper bas. För tyg och kära, kan du lägga ett par bilder eller bilder och placera en fin band eller spets någonstans. För ett papper bas, kan du göra ett collage av några bilder på omslaget. Kom bara ihåg, kan du göra atmosfären av locket lugnare genom att placera några naturliga dekorationer.
  5. Andra alternativ. Om du inte vill ge mycket av din insats för projektet, det finns ett enklare sätt än tillskärning och limning alla dessa bilder och material i. Du kan skriva spännande motiv skivomslag från internet eller skapa dina egna genom att använda din dator. Bara limma det perfekt till locket och din skivomslaget är gjort.
  6. Finputsning. För att bevara livet inte bara av omslaget men albumet också, är det bäst att täcka det med en tydlig kontakt papper. För album singlar, hits album, och ljud omslag, kommer plasthöljen göra detta trick.

Så nu ser du hur lätt det är att göra en personlig skivomslag som inte bara kommer att göra fotoalbum mycket glädjande att dina ögon, men också för dem som kommer att se den. Bara vara kreativ och fantasifull och var inte rädd att prova nya saker. Faktum är att människor som bröt från den traditionella är de mest framgångsrika.