E2a

Hur du skapar din egen Wii remote skinn

För fem dollar kan du få din egen Wii remote skinn

För fem dollar kan du få din egen Wii remote skinn. Det enda problemet är att du måste vara nöjd med en fjärrkontroll som ser ut som alla andras. Om du har tid på dina händer och känner på humör för lite av konstnärligt uttryck, kan du faktiskt skapa din egen hud som kommer att stå ut från mängden. Vem vet någon kanske titta på din färdiga produkt och vill ha något liknande? Vet du var det kan leda? Det skulle kunna leda till ett företag designa och skapa Wii remote skinn för andra människor! Tja, det är att komma framåt i berättelsen.

Hur som helst, här är hur du skapar din egen Wii remote skinn:

Du behöver följande:

  • Vinyl, få den statiska klamra typ
  • Kartong
  • Sax eller cutter
  • Skärbräda
  • Design för anpassning
  • Dator, internetuppkoppling och skrivare
  • Ruler
  • Penna och papper

Forskning till konstverk, som tilltalar din smak

Hur du skapar din egen Wii remote skinn. För fem dollar kan du få din egen Wii remote skinn.
Hur du skapar din egen Wii remote skinn. För fem dollar kan du få din egen Wii remote skinn.

Forskning till konstverk, som tilltalar din smak. Det är ditt samtal, och om det är för personligt bruk och inte för detaljhandeln, behöver du inte oroa dig för upphovsrättsintrång. Ofta vad konstnären behöver är tillstånd för dig att använda designen. Var hänsynsfull och be om lov när du ombeds att göra det innan anpassa en design för ditt personliga bruk.

Ange den typ av vinyl för detta projekt

Ange den typ av vinyl för detta projekt. När du beger dig ut till ett kontor leverans butik, måste du vara specifik om vad du vill bortsett från att säga att materialet bör vara statisk klänga typ. Du måste räkna ut på starten om vad du behöver är den typ som är kompatibel med en bläckstråleskrivare och laserskrivare. Detta är viktigt så att när det gäller att skriva utformning, kommer bläcket inte av misstag blöder eller gnugga bort materialet.

Ta en linjal och mäta bredden och längden av Wii Remote

Ta en linjal och mäta bredden och längden av Wii remote. Var noga med att inte vidröra de känsliga delarna av fjärrkontrollen - Givare och add-on - och fortsätta att göra de mätningar från toppen, botten och sidor av fjärrkontrollen. Skriv upp dem med hjälp av en penna och papper. Du kommer att göra fyra ristningar från dessa mätningar på vinyl.

Få upptagen designa din valda konsten uttryck för fjärrkontrollen

Forskning till konstverk, som tilltalar din smak. Ange den typ av vinyl för detta projekt.
Forskning till konstverk, som tilltalar din smak. Ange den typ av vinyl för detta projekt.

Få upptagen designa din valda konsten uttryck för fjärrkontrollen. Använd datorn tabletten för att skapa din design för att börja rita konsten uttryck som du hade valt för en Wii remote hud. Medan du är på det, matcha dina mätningar så att du inte behöver göra om detta steg när du upptäcker att du hade överskridit de tal skrivna på det papper. Anser dig lycklig eftersom du inte behöver göra mycket i denna aspekt. En Wii remote är en okomplicerad rektangulär form.

Använd vinyl som din tryckpapper. Placera vinyl som du skulle en vanlig bond papper och börja skriva din design på det som ditt arbetsfält.

Ta vinyl och skiva bort på toppen av en skyddande kartong och skärbräda. Använd en sax eller en fräs för att göra detta. Du ska komma med fyra hud bitar som är exakt passar på fjärrkontrollen.

Skär ut hål så att designen inte kommer att täcka knapparna på fjärrkontrollen. Mät på knapparna med en linjal och hål skurna på vinyl så när skinnen är på, kommer dessa att inte få i vägen för manövrering av knapparna.

Ställ skalen på fjärrkontrollen. Med mycket torra händer och fingrar, ta bort locket från lim på baksidan av vinyl och noggrant hålla skalen på fjärrkontrollen.


Done! Nu ser de ut perfekt eller vad?!