E2a

Hur du ser fönstren i Rainbow Six Vegas

Titta fönster i Rainbow Six Vegas kan vara en ganska mödosam uppgift, men det är också mycket utmanande och, när det görs på rätt sätt, är ganska givande. Få aktörer gör det bra, och om du kan behärska denna färdighet kommer du definitivt att bli en ovärderlig medlem i ditt team. Här är några riktlinjer för att titta dessa fönster:

Hur du ser fönstren i rainbow six vegas. Först av allt måste du syn.
Hur du ser fönstren i rainbow six vegas. Först av allt måste du syn.


Först av allt måste du syn i Rainbow Six, hålla koll på Windows kräver två saker:. Rätt läge och redskap.

  • Två regler positionering: Först måste du ha en bra bild av de fönster som du tittar på. Detta är självklart och borde inte kräva mer förklaring.

    Andra måste du vara på en plats där dina motståndare inte omedelbart tänker se Det är inte så lätt som det låter,. Kom ihåg att detta är ett spel och kartorna är bekanta för alla spelare. Det hjälper om du har spelat med dina motståndare innan, har du en känsla för hur de reagerar och vilka platser de är sannolikt att leta efter dig.

    Några bra gömställen är lådor, avsatser och bakom väggar. Din förmåga att fatta beslut om ett gömställe plats kommer att bli bättre ju mer du spelar och när du lär känna de andra spelarna bättre.

  • Använd dina mörkerseende glasögon vid behov för nattrafik verksamhet behöver du dina mörkerseende glasögon När spelet äger rum på natten, inte bry med värme,.. Mörkerseende glasögon har mycket större utbud och är mer användbara för sniping ändamål.

Döda från distans med ett prickskyttegevär

Döda från distans med ett prickskyttegevär. Två regler positionering.
Döda från distans med ett prickskyttegevär. Två regler positionering.

Döda från distans med ett prickskyttegevär. Om du ska titta på ett fönster på avstånd så ska du definitivt använda ett prickskyttegevär. Den psg1 är vanligtvis ett första val bland krypskyttar. Men varje prickskyttegevär sina egna unika styrkor, de speldesigners byggde vapen på ett sådant sätt att varje vapen skulle lysa i ett visst område i spelet. En fördjupad diskussion om varje pistol är utanför ramen för denna artikel, så du får experimentera med varje gevär och se hur den presterar under olika omständigheter.

Om du får för att döda någon som kommer ut ur ett fönster, ändra gömställen direkt. Kom ihåg att tanken är att fienden inte vet var du är prickskytte från. När de inser att det finns en krypskytt, måste du flytta från en plats till en annan. Pick gömställen som är svåra att förutse. Försök att göra dina val av gömställen verkar som slumpmässigt som möjligt samtidigt se till att du har en bra bild av det fönster som du tittar på.

Ha tålamod, det tempot i spelet kan vara väldigt långsam ibland. Medan det är mycket roligt att bara dyka in i skottlinjen och låta kulorna flyger, mycket ofta i detta spel stealth och tålamod kallas för att uppnå seger. Du har helt enkelt fått ha tålamod när du tittar på fönster, vara tyst, och inte ge bort din position. Se till att dina allierade vet vad du håller på med så att de inte kommer att sakna dig på fältet.

Bortsett från de grundläggande reglerna i titta fönster, alltid hålla i minnet att detta är ett lagspel. Dina handlingar måste passa in i den övergripande strategin för ditt lag för att du ska maximera din nytta.