E2a

Hur du programmerar en GM eller CHEVY nyckel transponder chip

Bilar blir smartare idag

Bilar blir smartare idag. För att förhindra bilstölder, de flesta bilmodeller kommer idag med tändsystem som inte startar om du inte använder en nyckel transponder chip. Dessa transponder chip programmeras på ett sådant sätt att bilen inte kommer att fungera om du inte sätter i nyckeln med rätt programmering. Om du behöver skapa en kopia nyckel transponder chip, här är några steg som du bör följa.

Hur du programmerar en GM eller CHEVY nyckel transponder chip. Sätt den ursprungliga nyckeln.
Hur du programmerar en GM eller CHEVY nyckel transponder chip. Sätt den ursprungliga nyckeln.

  • Hitta nyckeln. Först av allt måste du söka efter en tom nyckel som fungerar för din General Motors eller Chevy bil. Dessa knappar är vanligtvis tillgängliga online. Prova online detaljhandeln fartyg som Amazon och eBay. En av de bästa saker när du köper den viktigaste nätet är att du får köpa dem till ett mycket lågt pris, till skillnad från när du köper bilen nycklar från auto återförsäljare. När du köper tomma nycklar från auto återförsäljare, kan du sluta med ett lagförslag som når upp till hundra dollar eller mer. Du kan också prova de lokala låssmeder, som kan ha nycklar transponder chip.
  • Få nyckeln snittet. Nu när du har chip nycklarna måste du ha det skärs i form av den ursprungliga nyckeln. Naturligtvis måste du ta de tomma knapparna tillsammans med de ursprungliga nycklarna till låssmed, som bör kunna skära nycklarna till dig för bara ett par dollar. Hela skärande förfarandet kommer att pågå ett par minuter.
  • Sätt den ursprungliga nyckeln. Nu när du har snittet nyckelämnet transponder chip, kan du börja programmera den. För att programmera knappen, ta den ursprungliga nyckeln transponder chip och sätt in den i tändningen facket. Instrumentbrädan tänds vänder och säkerhet ljuset börjar blinka. Se till att du bara vrida nyckeln till körläge, utan att köra bil själva motorn. Vänta tills den säkerhet som slutar blinka, och sedan ta bort den ursprungliga, programmerad knapp transponder chip.
  • Sätt in en tom nyckel. Nu är allt du behöver göra är att sätta in nästa tomma nycklar när programmet fortfarande laddas i bilen. På så sätt kommer programmet att kopieras till din tomt transponder chip nyckel när du sätter in det. Placera nyckeln i tändningslåset plats och vrid den så att bilen är i driftläge. Vänta ett par sekunder, eller tills de säkerhetsåtgärder lamporna redan avstängd. Vid det här laget bör du tomma nycklar redan programmerats. För att kontrollera om programmeringen lyckades prova att köra bilen och starta motorn med hjälp av tomma nycklar.


Kom ihåg att du faktiskt kan få nyckeln programmeras från auto återförsäljare också. Skillnaden är dock att få din nyckel programmeras på återförsäljare kommer att kosta dig mycket pengar. Vissa återförsäljare kommer att debitera upp till över 150€ för en enda programmerad transponder chip nyckel. Med dessa steg bör du dock ha en egen nyckel för bara ett par dollar.