E2a

Hur du kasta din dotters första tea party

Små flickor älskar att spela klä upp och agera som vuxna

Små flickor älskar att spela klä upp och agera som vuxna. Vad kommer att bli större och roligare än för dem att uppleva hur det är att agera som damer njuter en eftermiddag tête-à-tête med en afternoon tea födelsedagsfest? Detta är en mycket hanterbar partiet sedan gästlistan kommer att vara små och det finns många tea party objekt som du kan köpa eller göra för att göra din dotters första tebjudning minnesvärd och unik. Nedan är några idéer som kan hjälpa dig att organisera en.

Hur du kasta din dotters första tea party. Din dotter ska vara en del av planeringsgruppen.
Hur du kasta din dotters första tea party. Din dotter ska vara en del av planeringsgruppen.

  • Din dotter ska vara en del av planeringsgruppen. Hon har att besluta om vilka färger hon vill ska användas för temat. Hon bör också hjälp att välja teservis som kommer att användas för partiet. Du kan handla för tekoppar, fat och tekanna från ett varuhus eller en keramik och keramik butik.
  • Hitta butiker där party säljs som dessa är bra källor för alla objekt som du behöver för tea party. Du bör få papper tallriksunderlägg i färger som kommer att samordna med temat. Du kan köpa de party eller så kan du bläddra bland posterna till salu för att få en uppfattning om vad som kommer att vara bra objekt att köpa eller gör din egen. Be din dotter för en lista med objekt som hon tror kommer att vara bra att inkludera i partifavör påsen. Eftersom de spelar vuxna det kan vara en bra idé att ha framställ lite handväska för varje gäster som kommer att innehålla läppglans, brevpapper med små hjärtan och tekoppar, en liten penna, en sträng av faux pärlor, Tekopp formade klistermärken. Choklad är en av favorit godis av små barn så kanske du vill inkludera en bar eller två och linda dem. Inkludera ett tackkort på en tekopp eller ros-formad gåvan märker skriftligt och undertecknat av din dotter.
  • Förbered ett avsnitt i din veranda, din trädgård eller i ditt vardagsrum, där du kan ha ett litet bord som upp, täckt med en Lacy eller broderad duk. Placera en låg eller grunt vas fylld med delikat rosa rosor på bordet. Knyt hjärtformade rosa ballonger på varje stol ryggar att komplettera scenen och liva upp festen inställningen.
  • Köp eller baka te kakor eller kakor kopp och tillsätt isbildning i ljusa färger. Du kan också förbereda finger smörgåsar och petit fours som kommer att tillfredsställa dem. Eftersom traditionella te inte kan vara alltför lockande för yngre flickor, hemlagad citron-smaksatt iste sötad med honung eller ens chokladdryck med mjölk kommer att vara mer till belåtenhet.
  • Fråga din dotter om de vill spela spel och vilken typ av spel hon vill leka med sina vänner. Om hon vill experimentera med hår och make up se till att du har ett hår fläkt, borstar, stift och clips hår. Du bör också få lite pulver, rouge och ögonmakeup som kommer att vara lämpliga för små barn. Detta kan vara det enda spelet som ditt barn och hennes gäster kommer att spela eller så kan du ha dem spela Tekopp Toss genom att rada upp flera tekoppar, plast eller annat sätt och ge varje gäst en kopp plastpärlor. Säg åt dem att kasta kulorna in i tekoppar och den med flest kulor kastas in i tekopp efter en inställd tid vinner spelet.


Te parterna är kul att organisera

Te parterna är roliga att organisera. Rosor och hjärtan är vanliga motiv för te part och du kan använda dem för att dekorera inbjudningar. Bredbrättad hattar dekorerade med sidenband och rosor siden kommer också att vara en stor sak att förbereda sig för gästerna så att de kommer att känna sig som vuxna njuter eftermiddagste och dela nyheter och skvaller med några nära vänner.