E2a

Hur du hittar koden för en BMW radio

Vad händer om din fina BMW bil blir ett offer för bilstölder

Vad händer om din fina BMW bil blir ett offer för bilstölder? Om du är orolig för bilstöld och om du värdesätter dina surt förvärvade BMW, måste du veta hur du hittar koden för en BMW radio. Tack vare BMW radio koder kan du lyxbil skyddas från stöld.

Denna anti-stöld-teknik har införts i varje BMW-bilar sedan 1990-talet. Detta kommer att förhindra obehörig användning av bilens ljudsystem förhindrar obehöriga transaktioner bilradio om lösenordet tillhandahålls.

Söka BMW Radio koden
Du måste hitta BMW radion koden om din radio har tagits bort från din bil eller om fordonets batteri kopplas bort. Här är några sätt för dig att hitta din BMW radio-kod:

Hur du hittar koden för en BMW radio. Personvagnars pappersarbete.
Hur du hittar koden för en BMW radio. Personvagnars pappersarbete.

  • Personvagnars pappersarbete. Tidningarna och filer som kommer med varje BMW köpet ingår vanligtvis upplåsningskod för BMW radion. Dessa brukar komma med en ficka kort. Du kan kontrollera pappersarbete i denna ficka kort. Du kan också återställa koden i fickan även om du är begagnade ägare av en BMW - så länge den ursprungliga ägaren har gått i arv kortet.
  • Ursprungliga ägaren. I vissa fall, är BMW återförsäljning gjort. Om du köpte din bil som en begagnad bil, försök att kontakta den ursprungliga ägaren. Detta är särskilt viktigt eftersom de flesta säljare glömmer att inkludera kortsficka när överlämnandet av fordonet.

Om den ursprungliga ägaren inte har fickan kortet eller om du har personligen förlorat kortet, kontakta närmaste BMW grenen. De kommer tillbaka BMW radiokod genom serienumret på din bil. Detta är gratis men fungerar inte för bilar där radio har ersatts.

Att få BMW radio serienummer

Vad händer om din fina BMW bil blir ett offer för bilstölder. Det finns två sätt att få BMW radion serienummer.
Vad händer om din fina BMW bil blir ett offer för bilstölder. Det finns två sätt att få BMW radion serienummer.

Ett annat sätt är att få radions serienummer. Du kan antingen skicka radions serienummer till BMW så att de kan lokalisera radion kod eller du kan lita på företag som Radio Code radio-code.com och radio-koder radio-code.co.uk att hitta det åt dig.

Det finns två sätt att få BMW radion serienummer

Det finns två sätt att få BMW radion serienummer. Den första metoden kräver att du tar bort radion från bilens chassi. Du hittar serienumret på baksidan av radion. Radion serienummer kan börja med F, Pha, P, BP, och AL.

Ett annat sätt att få radion serienummer är genom dessa steg:

  1. Sätt in nyckeln i tändningen och lämna den i läge OFF.
  2. Tryck sedan hålla knappen M finns på BMW radion.
  3. Vrid nyckeln till ON och titta på radion medan M-knappen fortfarande intryckt. Radions serienummer ska nu visas på radions display.
  4. Kopiera BMW radions serienummer och skicka detta till BMW eller en radio kod återvinning företaget.

När du har hittat BMW radiokod, se till att du har en kopia som inte lagras i bilen. Genom dessa steg kan du enkelt hitta koden radion bilen i din BMW.