E2a

Hur du granskar ett videospel

Granska videospel kan vara ett drömjobb för de mest entusiastiska spelare. Tänk dig, skulle du få spela de senaste tv-spel, och du kan säga att du gör forskning! Naturligtvis, för att bevisa att du är en röst att räkna med när det kommer till konsten och vetenskapen av videospel, är det mycket viktigt att du ger högkvalitativa recensioner som verkligen läsvärd. Här är några tips som hjälper dig igenom ett videospel:

Hur du granskar ett videospel. Försök att vara så objektiv som möjligt.
Hur du granskar ett videospel. Försök att vara så objektiv som möjligt.

  1. Försök att vara så objektiv som möjligt. För att bygga upp ditt rykte, är det mycket viktigt att andra spelare vet att du granskar ett spel som det är, och att du förblir opartisk och objektiv. Ge konkreta exempel på din beskrivning av spelet och undvika att ge breda generaliseringar.
  2. Leta efter prover av recensioner videospel. Om du är en nybörjare på att skapa uppskrivningar för videospel, kan du slå upp prover av bra recensioner, åtminstone hjälpa dig att bygga ett ramverk för sådana granskningar.
  3. Vet vilka faktorer i spelet du bör fokusera på. När du spelar videospel, måste du se till att hålla en hök öga på dess olika aspekter. Några av de aspekter som du bör fokusera främst på inkluderar grafik, handlingen, de kontroller och den totala spelbarhet. Du kan också inkludera mindre aspekter som musiken, karaktärerna, och andra detaljer som skulle fånga spelarnas uppmärksamhet.
  4. Spela spelet tills du når slutsatsen. Innan du försöker att skriva en recension måste du se till att du spelar det ända till slutet. Detta kommer att ge dig en uppfattning om helheten av spelet, och du kan skriva om huruvida avslutningen var värt att spela spelet för. Var säker, men inte avslöja för mycket information (se nummer 5).
  5. Inte avslöja spoilers. Du skulle behöva hitta en balans mellan att ge så mycket användbar information som möjligt, men samtidigt bör du undvika att ge information som skulle förstöra det roliga för spelarna. Kom ihåg att du skriver en recension, och inte en genomgång.
  6. Jämför spelet med andra av samma genre. För att ge djup till din videospel översyn, kan du inte stanna vid bara ge dina åsikter om spelet i sig. Det är bättre att du arbetar med ett ramverk eller en god grund för dina åsikter, grund som tidigare har fastställts och överenskommits, så att läsarna kommer att bättre kunna relatera till dina kommentarer.
  7. Ge det ett nytt perspektiv. Även om du är relativt ny på att skriva recensioner för videospel, inte oroa dig. Du kan dra nytta av din förmåga att titta på TV-spelet med nya ögon, att tillgodose spelare som nyligen funnit sin passion för videospel. Du behöver inte använda alltför tekniska termer, om grafiken är bra eller dåligt, och sedan säga det i de minst komplicerade villkor.

Där har du det

Där har ni det! Dessa är bara några av stegen för att komma ihåg om du behöver granska ett videospel. Kom ihåg, det handlar om att hålla saker ärlig och fräsch, och du skulle kunna hitta dig själv med gamer fans som skulle läsa dina recensioner innan de köper det senaste spelet! Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!