E2a

Hur du gör dina egna stoppade leksaker

Alla barn älskar uppstoppade djur

Alla barn älskar uppstoppade djur. Flickor och pojkar är stora fans av uppstoppade djur. Även tonåringar och ibland grownups har fortfarande en sak för stoppade leksaker.

Du kanske tror att uppstoppade leksaker är svårt att göra

Du kanske tror att uppstoppade leksaker är svårt att göra. Egentligen är de inte. Du behöver bara tålamod att lära sig knepen av handeln och du kan enkelt göra en på egen hand. Om du är en förälder, skulle detta göra en stor bindning aktivitet med dina barn. Denna strävan ger dig chansen att använda din kreativitet och fantasi för att skapa en skräddarsydd mjukis som passar personligheten hos ditt barn. Din färdiga produkten kanske inte är lika avancerade som Russ fyllda leksaker, men det kommer att bli extra speciell eftersom du gjorde det själv. Här finns enkla åtgärder du kan följa när man försöker göra en uppstoppad leksak.

Hur du gör dina egna stoppade leksaker. Välj ett mönster som du vill ha för din mjukis.
Hur du gör dina egna stoppade leksaker. Välj ett mönster som du vill ha för din mjukis.

  1. Välj ett mönster som du vill ha för din mjukis. Det finns flera mönster till hands för dig att välja mellan, från uppstoppade dockor, uppstoppade apor, fyllda katter och uppstoppade björnar. Det är bara att välja vad du vill skapa. Olika mönster och material finns på tyg och hantverk butiker. Du kan också köpa några över internet.
  2. När du har valt mönster, måste du välja tyget som du kommer att använda för mönster. Tyg val är en viktig aspekt. Använd ett tyg som inte kan deformeras djuret när den är fylld. Ett tyg som anpassar väl till mönstret är ditt bästa val.
  3. Samla de saker som du behöver, såsom: tyg, fyllning, sax, tråd eller garn, knappar, dekorativa element och symaskin.
  4. Lär mönsterdelarna och studera instruktionerna innan projektet påbörjas. Att förstå hur man gör varje steg innan du börjar gör uppgiften lättare, detta sätt kan du undvika förvirring längs vägen. Lägga bitar av mönstret på tyget innan du skär dem. Se till att du lämnar mönstret papper fäst tygstyckena fram till den punkt när du använder dem. Att hitta rätt bitar är lättare på detta sätt. Det är viktigt att du följer de instruktioner som ges med försiktighet, och kom ihåg att ta tillräckligt med tid.
  5. Sy ihop bitarna efter mönstret. Du kan använda en symaskin för att göra detta, eller du kan sy dem för hand om det är för svårt att göra med en symaskin.
  6. Efter att sy mönstren tillsammans, se till att du tillåter en tillräckligt stor hål för att sätta din fyllning in. Placera din fyllning på din sydde mönster. Det är viktigt att du nog sätta fyllning. Stäng hålet genom att sy de mönster tillsammans.
  7. Det är nu dags att lägga till dekorativa föremål såsom målade eller knappen ögon, näsa, mun, garn svans eller manen för uppstoppade hästar eller lejon, öron eller horn, och andra prydnadsföremål handen. Innan beundrar din färdiga mjukis, tillämpa sista minuten handen.