E2a

Hur du gör din nintendog göra en back flip

Nintendogs är cyber husdjur som är mycket populära idag

Nintendogs är cyber husdjur som är mycket populära idag. Detta är perfekt för dem som älskar hundar. För närvarande finns det tre versioner som är ute på marknaden och varje version har sex olika hundraser att välja mellan, allt du behöver göra är att först välja en valp dina önskemål. Detta är säkerligen en rolig, söt och spännande spel att spela. På grund av underverk av tekniken, kan du göra ett kommando med hjälp av rösten. Ja, röstigenkänning tillämpas på detta state-of-the-art videospel. Du kan göra din hund sitta, stå, stanna och mycket mer. Att göra en back flip är en av dem. Detta kanske låter eller ser lite svårt, men det är verkligen mycket enkelt. Följ bara dessa enkla steg på hur man framgångsrikt gör din Nintendog göra en back flip felfritt.

  1. Det första du måste komma ihåg när lära din hund en back flip är att han ska vara i ett riktigt gott humör. Han kommer att bli svårt att arbeta med om din hund är arg, hungrig, sömnig eller trött. Se till att han är full, ren och helt utvilad. Hans status bör vara "vacker", "kylda" och "full." Om din pooch skäller ilsket eller stryk och sparka, är det lämpligt att du spelar med honom för lite eller ta honom för en avkopplande promenad för att lugna ner honom.
  2. Nästa viktiga sak som du behöver komma ihåg är att din hund ska känna till alla grundläggande kommandon redan som stanna, sitta och stå. Det är mycket viktigt att han är van vid din röst. Om det fortfarande, inte ditt husdjur inte vet hur man gör detta, se till att du lär honom genom att dra pennan från toppen till botten på mitten av huvudet. När du är klar med framgång kommer en glödlampa visas. Du bör säga "sitta" när detta sker för att din hund att höra och så småningom känna igen din röst. Upprepa detta om och om igen tills din hund kommer att följa ditt kommando.
  3. Det är viktigt att din hund lära sig hoppa kommandot. Du kan enkelt göra detta genom att klappa din hund först. När han börjar hukar ner på hans söta framben och svansen börjar vicka, plötsligt på skärmen ovanför huvudet och han kommer att hoppa. Nu vidröra lampan och säger, "hoppa". Gör detta tills din pooch kan följa din röst.
  4. Nu är det dags för att lära din hund att göra en back flip. Det viktiga är att kombinera dessa två kommandon. Först säger "sitta". Så fort du ser honom sitta, du då säga "hoppa" omedelbart och överraskande kommer ditt husdjur att göra en back flip! Tryck glödlampan igen och säger, "flip". Återigen, upprepa nytt kommando om och om igen tills din hund kommer att göra en lyckad back flip.

Göra din Nintendog göra en back flip är extremt lätt

Hur du gör din nintendog göra en back flip. Det första du måste komma ihåg när lära din hund en back flip är att han ska vara i ett riktigt gott humör.
Hur du gör din nintendog göra en back flip. Det första du måste komma ihåg när lära din hund en back flip är att han ska vara i ett riktigt gott humör.

Göra din Nintendog göra en back flip är mycket enkelt. Se bara till att du följer dessa steg tålmodigt. Kom ihåg att alltid titta på din hunds status. Han ska alltid vara på gott humör för snabbare resultat. Så länge du ger din pooch massor av kärlek, kommer du aldrig besviken när lära honom nya lärdomar. Träning honom kommer att vara mycket lätt och roligt. Lycka till!