E2a

Hur du gör din egen trottoaren krita

Krita är en av de stenar som finns i denna värld som har sitt ursprung från sedimentära familj. Geologin av stenar påstår att denna typ av rock i grunden är gjord av den gradvisa ackumuleringen av ett mineral som kallas kalcit.

Krita inte eroderar inte lätt på grund av sin hårdhet

Hur du gör din egen trottoaren krita. Blanda 2 dl vatten och 2 koppar gips.
Hur du gör din egen trottoaren krita. Blanda 2 dl vatten och 2 koppar gips.

Krita inte eroderar inte lätt på grund av sin hårdhet. Det kan faktiskt bildas i en klippa eller ens i bergen som de berömda krita kullarna i Cottingham, Yorkshire. Det har också flera användningsområden för mänskligheten. Det kan vara en naturlig reservoar av vatten i tider av torrperioden på grund av dess icke-porös egenskap. Det kan vara till stor hjälp i jordbruket som jordförbättringsmedel neutralizer, i idrott som ett medel för att avlägsna fukt i en idrottares palmer, som tandkräm ingrediens, eller för utbildningsändamål som Blackboard kritor som används för att skriva på svarta tavlan eller tavlan.

Dess traditionella användning som ett memo styrelse

Dess traditionella användning som ett memo styrelse, tavla och anslagstavla bläck är de mest anmärkningsvärda funktioner krita. Dess användning och kvalitet liknar en torr radera styrelse markör eller whiteboard markör. Pedagogiska kritor finns i olika färger finns i Crayola kritor. Det kan också komma i större versioner som i trottoaren krita som kommer i vitt, grädde eller andra färger och används ofta för trottoaren eller gatan målning av konstnärer och barn som är i konsten.

Sidewalk målning är ett bra sätt att spendera extra tid. Med hjälp av trottoaren kritor, blir det lätt för dig att skapa ditt konstverk på trottoaren. Här är några riktlinjer för hur du gör din egen trottoaren krita:

Krita inte eroderar inte lätt på grund av sin hårdhet. Få formarna och fyll varje form noggrant.
Krita inte eroderar inte lätt på grund av sin hårdhet. Få formarna och fyll varje form noggrant.

  1. Du behöver: vatten, gips, tejp, behållare för att blanda, tomma toalettrullar eller något som kan användas som en FÖRMULTNA, pulveriserad tempera färg i olika färger och en färg rör pinne.
  2. Samla alla leveranser från en bokhandel eller varuhus. Kontrollera att du har allt material så att du kan skapa din trottoaren krita.
  3. Hitta något du kan använda som formar. Den bästa idén för detta är att använda begagnade toalettpapper rullar, men du kan också använda en liten papper kopp eller något som kan användas för detta ändamål.
  4. Täck ena änden av toalettpapper rulle med hjälp av silvertejp, lämnar den andra änden öppen för krita fyllning.
  5. Blanda 2 dl vatten och 2 koppar gips. Rör det upp, måla, och blanda väl. Använd en paint uppståndelse pinne sedan lägga en sked av pulveriserad tempera färg. Du kan lägga till lite mer tempera färg tills blandningen uppnår den färg du vill ha.
  6. Få formarna och fyll varje form noggrant. Om du använder en rulle toalettpapper, fyller upp det direkt. Om du använder annat material som FÖRMULTNA trycker blandningen ordentligt för att få bra förpackningar av krita.
  7. Ställ åt sidan trottoaren krita och låt den torka. Vänta tills krita s struktur är fast och torrt. Detta kan ta några timmar beroende på luftfuktighet och storleken på de formar du fyllt i.
  8. När krita känns torr och fast, ta ut den ur FÖRMULTNA och låta ytterligare 24 timmar för att torka helt. Använd och njut av nygjorda trottoaren krita för din konst aktiviteter.

Målning är en av de bästa sätten att uttrycka dem kreativitet och talang. Användningen av trottoaren krita är ett unikt sätt att måla och är en stor utomhus aktivitet också. Följ anvisningarna ovan och du kommer att ha en egen version av trottoaren krita och uppleva det roliga det kan ge.