E2a

Hur du gör din egen spådomar kort

Oavsett om du tror på det eller inte, är spådomar något som är väldigt fascinerande. Om du bara försöker att fördriva tiden eller du försöker skapa en trevlig fest favör för din fest med dina vänner, att ha ett tema på spådomar eller klärvoajans skulle verkligen vara en unik prägel på din insamling.

En av de saker som förmögenhet rösträknare använder för att söka framtiden är spådomar kort eller tarot. De har använts under en mycket lång tid och de har mycket intressanta teckningar. Konstverken är mycket ikoniska och kan vara mycket inspirerande - eller obehagligt. De flesta av dessa kort säljer i set som kostar en hel del, så det skulle vara bättre om du kan skapa din egen uppsättning av spådomar kort.

Här är hur du kan skapa din egen uppsättning av spådomar kort:

  1. Vara kunnig. Det finns massor och massor av olika kort set som används för spådomar. Tarot är bara en av dem. Du kan undersöka dessa kort och kombinera de element som du vill ha från varje uppsättning. Få på Internet och försöka ta reda på de saker som gör varje annan uppsättning mer unik och intressant än nästa. Du kan välja att göra en hybrid av slag eller bara hålla sig till den traditionella tarot set.
  2. Du kan klippa ut bitar av kartong för att tjäna som bas för kort eller bara hålla de nya bilderna ovanpå redan existerande kort. Göra det andra alternativet skulle spara mycket tid.
  3. Var påhittig. Du skulle behöva konstverk för dina kort. Det finns webbplatser som skulle förse dig med massor av användbar teknik för dina kort men skulle det inte vara roligare om du hade en personlig touch till projektet? Du kan använda dina egna fotografier eller konstverk som de presenterade bilderna på varje kort. Det skulle vara lätt att redigera och lägga ut dem med hjälp av ett bra bildredigeringsprogram på din dator.
  4. Gör en låda som är lika fantastisk och intressant som resten av korten från din apparat. Dina gäster skulle vara helt förvånad över att en hel del arbete, uppmärksamhet på detaljer och tålamod har gått in i skapandet av en part favör. Om du gjorde det själv, skulle det också vara en givande upplevelse.
  5. Prova korten ut med dig själv innan du testar den med andra människor. Se om kanterna är jämna och om de är lätta att blanda. Du kan fortfarande justera formen på korten en bit och förbättra användbarheten.

Spådomar är alltid ett roligt sätt att fördriva tiden

Hur du gör din egen spådomar kort. Gör en låda som är lika fantastisk och intressant som resten av korten från din apparat.
Hur du gör din egen spådomar kort. Gör en låda som är lika fantastisk och intressant som resten av korten från din apparat.

Spådomar är alltid ett roligt sätt att fördriva tiden. Om du kan skapa en egen uppsättning av spådomar kort, skulle det vara lätt att underhålla hus gäster från och med nu. Bara inte ta det för allvarligt. Bara ha kul med det och du kommer att vara okej.