E2a

Hur du gör din egen fingerless handskar

Även fingerless handskar har varit i mode för mer än två decennier har de studsar tillbaka, blev den senaste flugan. Ursprungligen användes av cyklister, så att deras händer är tillgängliga och kommer att ha några problem med fingerfärdighet, är detta nu ett hett mode uttalande. Handskarna ser mycket elegant och sofistikerad, men de är funktionella på samma gång. Det kan användas när man vill hålla händerna varma och inte behöva ta bort det om du vill skicka ett textmeddelande eller spela piano eller tända en cigarett, till exempel.

Handskarna

Handskarna som är gjorda av läder eller stickat tyg, kan bäras varje dag, kallt väder inte motstå. Du kan hitta många kändisar bär det och du kan hitta massor av dessa vid butiker och återförsäljare. Men eftersom de kommer till ett högre prislapp, kan du göra dina egna fingerless handskar. Du behöver inte vara en trollkarl på stickning och du behöver bara en del av dina gamla kläder, en sax och grundläggande handarbete. Du kan göra detta genom att följa dessa enkla steg:

Hur du gör din egen fingerless handskar. Hitta en gammal tröja eller långärmad skjorta med ärmar fortfarande intakt.
Hur du gör din egen fingerless handskar. Hitta en gammal tröja eller långärmad skjorta med ärmar fortfarande intakt.

  1. Hitta en gammal tröja eller långärmad skjorta med ärmar fortfarande intakt. Det är upp till dig att bestämma om du vill handskarna längre. Handskarna kan hur som helst gå förbi armbågarna eller bara lite ovanför handleden. Det viktiga att hålla notera är att manschetten av ärmarna måste kunna täcka handflatorna.
  2. När du har listat ut önskad längd, kan du klippa ärmarna på tröjan eller skjortan. Använd mycket bra och vass sax så att snittet är bra. När detta är gjort, kan du lämna antingen ärmarna på detta sätt, eller sy den i. Detta för att undvika tråden och tyget från att köras. Eller för en mer personlig stil och en modern look, kan du försköna även kanterna med snörning.
  3. Prova att bära ärmarna efteråt för att mäta var du ska förbereda hålet för tummen klipp ut. Helst bör det vara nära manschetterna, där handleden och tummen möts. Använd en skräddare är krita för att mäta och märka tyget.
  4. Skär ut ca 1/2 från innersöm där du har mätt tummen området och bär den igen för att se om du har klippt tillräckligt. Om du är nöjd, kan du sy kanterna på hinnan så att tråden och tyget inte skulle fastna.
  5. Gör samma sak med det andra paret av hylsor och efter det har du nu ett par fingerlösa handskar du kan bära med resten av din garderob.

Om du är en wiz på stickning eller virkning, kan du också mode dina handskar direkt från att använda garn och stickning material. Titta in i dessa följande webbplatser för en idé om hur man sticka egna fingerless handskar:

När du har listat ut önskad längd. Prova att bära ärmarna efteråt för att mäta var du ska förbereda hålet för tummen klipp ut.
När du har listat ut önskad längd. Prova att bära ärmarna efteråt för att mäta var du ska förbereda hålet för tummen klipp ut.