E2a

Hur du gör din egen claymore svärd

Göra en claymore svärd hemma tar mycket tid

Göra en claymore svärd hemma tar mycket tid, tålamod och brute-styrka. Du behöver också några grundläggande smide och verktyg makt att forma svärdet, temperament och härda stål och ger flexibilitet. Om du vill prova på smide här är på de grundläggande stegen för att göra ett bredsvärd som minan.

 1. Köp en bit plåt, tjock nog för ett svärd, runt ¼ tum tjock eller en bit av gamla bladfjäder. Kontrollera lokala butiker metallskrot och junkyards. Butiken kan även kunna skära plåten till önskad bredd och längd. Du behöver inte göra det till exakt längd på 55 inches. Välj en som inte är alltför rostig. Plåt är bättre för en nybörjare eftersom en bladfjäder är krökt och du kan ha svårt att få det rakt.
 2. Skissa ditt svärd design med de faktiska måtten på papper. Tången längd bör vara storleken på dina två nävar plus en tum. Markera längden från den andra änden inåt. Den tånge för en lång bredsvärd skall påbörjas så bred som bladet och avsmalnande något till en fyrkantig spets.
 3. Överför din design på metallen baren med en fin tuschpenna. En bra storlek skulle vara ¼-tum med 2 inches med 48 inches. Rita 2 rader längs mitten av metallen omkring ¼-tum isär för att markera mitten av bladet och det område där bladet avfasning kommer att börja forma.
 4. Ta tag i metall bar i ett skruvstäd och form svärdet spetsen med en skiva slipmaskin. Om du inte har en disk kvarn, då du kommer att behöva använda grova metall-filer för att forma tips av svärdet. Gör samma sak med den andra änden för att forma tången. Borra tre jämnt fördelade små hål i mitten av tången.
 5. Nästa sak att göra är att smida metall bar att komma i form och ger den styrka. Helst måste du ha en lång tråg smedja eller ugn för att värma metallen i fungerande 6-tums sektioner. Du behöver ha ett städ och en slägga på omkring 9:56 pounds till hammaren metallen i formen. Ett alternativ till en smedja är en blåslampa. Värme och pundet tills du får svärdet i rätt form och har fasade kanter.
 6. Nästa process kallas glödgning som kommer att göra svärdet mjukare och lättare att forma och slipa. Detta görs genom att värma hela baren och sedan låta det svalna långsamt genom att linda det med ett isolerande material för att bromsa kylprocessen. Det kan ta 24 timmar för glödgningsprocessen göras.
 7. Du är nu redo att slipa svärdet för bladeggen och den slutliga formen av punkten. Svärdet i greppas i ett skruvstäd för att stabilisera den. Skydda svärdet från städet tänderna med lite bomullstyg. Slipa svärdsegg på en 45-graders vinkel med en skiva slipmaskin.
 8. Harden metallen genom upphettning svärdet till en mycket hög temperatur. Innan du gör detta, fylla en lång trumma med kallt vatten och placera den under en takfot eller överhäng. Slip en längd av garn eller tjock tråd i ett av hålen på tången. När svärdet har upphettats, avbryta det på takfoten och omedelbart fördjupa svärdet i vattnet. Detta görs för att kyla metallen snabbt och härda det. Upphävande svärdet vertikalt medan den nedsänkta i vatten kommer att säkerställa att svärdet är rakt.
 9. Temper metallen genom uppvärmning av svärdet vid en mycket lägre temperatur än den som används för att härda den. Du kan behöva upprepa värme och vatten kylning (släckning) process för att ge svärdet flexibilitet. Efter härdningsprocessen, är svärdet delen klar.
 10. Knappen vakt kan göras från två stycken av metallplåt och böjas till form för att anpassa kurvan av svärdet. Slipa kanter metallbitar och ge den rundade ändar. Borra hål på kanterna av dessa bitar. Sandwich svärdet precis på den punkt där formen på tången börjar och nit de två delarna att stänga ändarna. Du kan behöva använda lim metall epoxy för att täta i några av bristerna. Om du känner någon som kan löda bitarna för dig, skulle det vara bra. Ett billigt alternativ är att använda två bitar av metall skåp handtag. Du kan lägga till en dekorativ touch till ditt svärd genom att välja dem med utsmyckade mönster.
 11. Fästet kan tillverkas av en rund solid bit av lövved spårad i mitten för att rymma tången. Du kan ha en gjort i en svarv butik. Du kan också använda två halvmåneformade bitar av lövträ, och skruva dessa till tången. En stor rund dymling kluvna kan också vara användning. Det är bättre att använda hårt trä för styrka och hållbarhet och kommer att hantera vikten av svärdet utan uppdelning.

Kom ihåg att denna typ av svärd är inte en leksak

Hur du gör din egen claymore svärd. Skissa ditt svärd design med de faktiska måtten på papper.
Hur du gör din egen claymore svärd. Skissa ditt svärd design med de faktiska måtten på papper.

Kom ihåg att denna typ av svärd är inte en leksak. Var försiktig när du hanterar den. Kanterna är vassa och kan skära dig. Som bevis på din första framgång i smide, vad sägs om att visa ditt första claymore svärd på väggen där människor kan se och beundra det?