E2a

Hur du gör din egen armband

Ett armband är ett tillbehör som har blivit mer populärt under de senaste åren. Det har blivit en trendig accessoar som stöder olika orsaker. Det finns silikon armband i olika färger som är tillgängliga för varje sak. Det är ett sätt att visa folk att du stödjer en viss sak. Det är också ett sätt att samla in pengar till orsaken. Dessa handleden band komma billigt och en del av de pengar som du betalar för varje en går till välgörenhet. Det är ett enkelt sätt att visa ert stöd och välgörenhetsorganisationer.

Här är de steg på hur du kan göra din egen armband:

  1. Bestäm vilken typ av handleden bandet. Innan du ens börjar, avgöra vilken typ av armband du planerar att göra. Du kan göra band läder handleden eller gå för de mer populära, de armband silikon eller armband gummi. Om du har en egen dator screentryck, kan du beställa tomma handleden band från en egen armband tillverkare. Om du inte har en, kan du ändå skapa dina egna band silikon handleden. Du kan mönstret handleden band från olika typer som är populära. Några av dem har den gula LiveStrong handleden band eller det röda modet armband.
  2. Förbered material. Förbered material som du kommer att använda för detta projekt. För att göra ditt band silikon handleden från grunden, behöver du tidningar, en mattkniv eller bos kutter, lakan silikon, en linjal, lim för silikon, måttband, permanent markör och kläder stift.
  3. Mät din hand. Stäng handen och gör en knytnäve. Mät längden på den största delen av handleden med måttband. Tänk mätningen.
  4. Förbered din arbetsplats. Förbered din arbetsplats genom att fastställa tidningar att undvika att göra en enda röra. Skaffa en silikon plåt och placera den över tidningen.
  5. Skär silikon ark. Använd måttet på din knytnäve diameter för att skära en längd av silikon band från silikon plåt med kniven eller mattkniv. För bredden, kan du mäta vad du vill tjockleken på handleden bandet att vara. Använd linjalen för att göra linjerna raka och jämna. Skär remsorna noggrant. Du kanske kan göra fler handleden band med hjälp av överblivna rester från spill silikon blad.
  6. Stick silikon. Använd silikonlim att limma ihop ändarna på ditt band. Kontrollera att de är inriktade. Efter limning, klämma kläder stiftet på den limmade delen för att säkerställa att det kommer att torka ihop. Vänta på handleden bandet för att torka.
  7. Märka handleden band. När limmet har torkat, kan du använda märkpenna för att skriva meddelanden på handleden bandet. Du kan skriva ord som inspirerar dig eller du kan rita bilder på handleden band. Några populära mönster ser numera ut som tatueringar eller klockor.

Detta är ett av sätten att göra din egen handled band hemma

Hur du gör din egen armband. Bestäm vilken typ av handleden bandet.
Hur du gör din egen armband. Bestäm vilken typ av handleden bandet.

Detta är ett av sätten att göra din egen handled band hemma. Du kan göra handleden band i olika färger och mönster och ge dem till dina vänner eller släktingar. Du kan också göra detta för att göra handleden band som stöder en orsak. Oavsett vad du väljer, du vet att det kommer att vara unik!