E2a

Hur du gör din bevis bil kula

En kula bevis Fordonet kan inte penetreras av kulor

En kula bevis Fordonet kan inte penetreras av kulor. Dessa fordon används av olika personer, exempelvis politiker, skådespelare, poliser, SWAT team och människor som kör pansarbilar. Bulletproofing används inte bara för fordon. De kan också använda skottsäkra material för transaktionskostnader fönster och brickor affär.

Det finns flera delar av bilen som du vill vara bulletproofed, inte bara fönstren. Om du planerar att skottsäker bil, måste du känna till material att använda och var att sätta dem för maximalt skydd.

Här är några tips på hur du gör ditt bevis bil kula:

  1. Skottsäkra fönster. Detta är den första delen av bilen som är tänkt när bulletproofing. Till skottsäkra ditt glas fönster, du behöver polykarbonat material. Du måste skydda glaset fönstren i bilen med polykarbonat för att göra det skottsäkra. Du kan välja mellan ett två-vägs fönster och en en sätt-fönster. Det är bättre att välja en enkelriktad fönster så att du kan se människor utanför men de kommer inte att kunna se dig i bilen.
  2. Bensintank. En annan viktig del av fordonet som du vill skydda är bensintanken. När en kula penetrerar bensintanken, det finns en chans för explosion. Sättet att göra detta är att ha en ballistisk wrap för att täcka din bensintank. Den ballistiska wrap kan användas för annan utrustning och redskap. Det kommer att hindra din bensintank från exploderande när en kula träffar den.
  3. Bilbatterier. Nästa sak du måste tänka på är bilens batteri. Standarden batteri av ett fordon kan explodera och skada motorn när den blir påkörd av en kula. För batterierna, måste du sätta i en anti-ballistiska batteriet så att du är säker om batteriet får hit med en kula. Skillnaden mellan vanliga batterier och anti-ballistiska batterier är att de anti-ballistiska batterier använder sig av torra celler. De torra cellerna skyddar batteriet från att explodera.
  4. Karossen. Nästa sak du måste ta hand om är kroppen av fordonet. Exteriören kan skiktas med en flexibel rustning som kan skydda utsidan av din bil. Den flexibla rustning kan lätt passa i trånga utrymmen. Du kan också använda rustning på golvet i bilen för skydd mot bomber som kan implanteras under fordonet.

Dessa är de tips om hur du kan skottsäkra bilen

Hur du gör din bevis bil kula. En kula bevis fordonet kan inte penetreras av kulor.
Hur du gör din bevis bil kula. En kula bevis fordonet kan inte penetreras av kulor.

Dessa är de tips om hur du kan skottsäkra bilen. Det vore bättre att ta bilen till ett företag som tillhandahåller pansarfordon. Du kan kontrollera webbplatsen www.armoredcars.com eller www.pacificbulletproof.com att se de olika val du har att göra ditt bevis fordon kula. Du kan också köpa ett bepansrat fordon, som stadsjeepar, sedaner och fordon för banker. Om du inte är alltför förtjust i att köpa en helt ny bepansrade fordon, kan du nöja sig med en begagnad bepansrade fordon.