E2a

Hur du fyller upp ballonger med helium tank

Alla har något att fira, och ingen fest är komplett utan ballonger. Oavsett vad tillfället, ballonger låna en känsla av festiveness och munterhet till någon insamling.

Det finns två sätt att fylla upp en ballong: ett är att fylla den med vanlig luft, och den andra är att fylla upp det med heliumgas. Fylla en ballong med regelbunden luft kräver vanligen att du använder en ballong pinne för att få ballongen att stå upprätt. Fylla den med helium gör ballongen flyta på ett snöre. De mest populära typer av ballonger är de som är fyllda med en helium tank, som är mycket likt en klor-eller propan tank.

Helium är en gas som är mycket lättare än luften omkring oss

Helium är en gas som är mycket lättare än luften omkring oss. Som sådan, fylla upp en ballong med denna gas bringar den att flyta i luften, ungefär som en luft-fyllda flaskan kommer att flyta i en swimmingpool fylld med vatten. Helium är en färglös, luktfri gas, det är icke-toxisk och icke-brännbart, vilket gör den till den perfekta gasen för att fylla upp ballonger, som oftast runt barn. Trots att den är icke-toxisk, men är det inte rekommenderat att du fyller upp dina lungor med helium, som vissa barn ibland gör. Inandning helium tillfälligt constricts stämbanden, vilket ger dig en högre än normal röst. Medan barnen tycker om att göra detta, eftersom helium vanligen inhaleras från en uppblåst ballong, barn riskerar ballongen poppar i deras ansikten eller svälja ballongen. Det är säkrare att lämna helium i ballongen.

Det är en illusion att hålla något som flyter i luften som ger helium-fylld ballong sådan känsla av förundran, särskilt för barn. På grund av sin enorma popularitet, kan du överväga ens öppna en helium butik tank hyra som vänder sig till part planerare eller arrangörer. Allt du behöver är en stor variation av ballonger, strängar, kanske några stansade bokstäver och siffror för att sätta dekorationer och bildtexter på ballonger, och helium tankar att fylla upp ballongerna. Dessa är bara de grundläggande material, naturligtvis, men du kan utöka dessa som du tycker passar.

Hur du fyller upp ballonger med helium tank. Hyr först.
Hur du fyller upp ballonger med helium tank. Hyr först.

Så här fylla ballonger med helium tank:

1

1. Hitta rätt tanken. En av de viktigaste sakerna du kan göra är att hitta rätt tank som passar dina behov. Det är vettigt att spendera lite tid att hitta rätt tank. Det finns många specialbutiker som erbjuder olika typer av helium tankar. Det finns tre hemligheter att välja den bästa helium tank för dina behov.
  • Hyr först. Om du just har börjat ut, kan du överväga att hyra en helium tank stället för att köpa. På så sätt kan du beräkna hur många ballonger som du kan fylla upp med en hyrd tank och matcha behoven hos din klient med din hyra. Detta är också det bästa alternativet om du inte startar ett företag utan bara behöver fylla helium ballonger för en engångsföreteelse som en födelsedagsfest eller bröllop.
  • 219 är det magiska numret. Om du har valt att investera i din egen helium tank, är den bästa tanken för dig att få en som har en helium cylinder storlek på 219 kubikfot. Denna typ av tank fylls normalt upp runt 700 9-tums eller 400 11-tums ballonger.
  • Shoppa runt. Det finns många helium tank leverantörer ute på marknaden, vilket gör det lätt att leta efter det bästa värdet för pengarna.

2. Fyll tanken. Med hjälp av en god kvalitet latex ballong, sträcka öppnandet av ballongen över munstycket i tanken.

Helium är en gas som är mycket lättare än luften omkring oss. 219 är det magiska numret.
Helium är en gas som är mycket lättare än luften omkring oss. 219 är det magiska numret.

3. Vrid handtaget. Vrid handtaget för att frigöra gasen. Vänd igen för att stänga av flödet.

4. Knyt ballongen öppnas med en enkel mormor knut, precis som du gör med alla andra ballong.

Bara upprepa dessa steg för att få så många helium-ballonger fyllda som du behöver.