E2a

Hur du återvinner gamla kritor

Om du har barn

Om du har barn, du har kritor och ofta krita bitar som skräpar ned sovrum, lekrum och andra rymd barnen använder vid ritning. Istället för att kasta bort resterna av gamla kritor, överväga att återvinna dem. Följ dessa steg för att återvinna gamla kritor.

Hur du återvinner gamla kritor. Överväga dina alternativ.
Hur du återvinner gamla kritor. Överväga dina alternativ.

  1. Överväga dina alternativ. Det bästa sättet att återvinna gamla kritor är att använda de bitar för att göra nya kritor. Du kan göra detta själv genom att hoppa till steg tre eller överväga att donera de krita bitar i steg två.
  2. Donera kritorna. Gamla kritor kan doneras till en krita recycle program såsom en på http://www.crazycrayons.com/ . De tar dina återvunna kritor och förvandla dem till Crazy Kritor som är flerfärgad kritor i olika storlekar och former. Allt du behöver göra är att skicka dem kritor och de kommer att ta det därifrån.
  3. Samla gamla kritor. Du har valt att återvinna kritor själv så börja med att samla alla trasiga och gamla bitar du kan hitta. Om du bara har ett fåtal, överväga att be vänner eller ditt barns lärare för kritor som de vill bli av med.
  4. Sortera kritor. Sortera kritor efter färg i högar.
  5. Ta omslag. Du behöver inte ta bort omslag först. Du kan vänta tills de kritor smälts och fisk ur tidningarna. Det är mindre kladdigt att spendera lite extra tid att skala pappersomslag utanför kritorna.
  6. Smält kritor. Du behöver en muffin tenn och omslag folie för detta steg. Placera krita resterna i folieinfodrad muffin burkar. Placera tenn i ugnen och värm i 350 grader tills bitarna har smält. Uppvärmningstiden varierar med krita tillverkare och färg så håll ett öga på de smältande kritor.
  7. Forma kritorna. När du har smält krita de är redo att återvinnas. Du har flera alternativ för detta steg. Crayon formad formar är tillgängliga från din lokala hantverk butik. Eller du kan överväga kisel formar i någon annan form, såsom stjärnor eller trianglar som är lätt för små händer att använda. När du har en form kan du hälla smältan i formen. Placera en enda färg i formen eller överväga skiktning eller virvlande färgerna tillsammans.
  8. Kyl kritor. Placera formarna i kylen eller frysen för att svalna tills fast.

Efter dessa få enkla steg

Efter dessa få enkla steg, har du skapat kritor som är redo att användas. Dela dem med dina barn, familj och vänner. Med lite övning kan du få kreativa för att skapa nya färgkombinationer och former som alla kommer att älska.