E2a

Hur du återvinner ätpinnar

Om du ofta kinesiska restauranger

Om du täta kinesiska restauranger, så du kanske har förmodligen en ätpinnar samling redan. De flesta ätpinnar är disponibel, men du kan återanvända dem på olika sätt. Chopsticks gjorda av porslin, elfenben och plast kan återanvändas. Däremot kan trä ätpinnar inte. Nedan finns effektiva idéer för att återvinna ätpinnar.

Hur du återvinner ätpinnar. Använd ätpinnar som trädgården insatser.
Hur du återvinner ätpinnar. Använd ätpinnar som trädgården insatser.

  • Använd ätpinnar som trädgården insatser. Du kan stödja små växter och plantor med hjälp av ätpinnar. Bara hålla en chopstick bredvid en diskett anläggning. Sedan knyter din anläggning noggrant till sin nya spel.
  • Använd ätpinnar som hår pinnar. Använd ätpinnar för att hålla håret från att falla. Snurra håret i en rulle och sedan sätta in en chopstick i kärnan. Du kan färga eller illustrera på chopstick att uppnå en bättre frisyr.
  • Använd en chopstick som omrörare. Det är konstnärlig att röra te eller kaffe med en chopstick. Dina vänner kommer att bli förvånad när du extraherar en tepåse med hjälp av en chopstick. Människor som bor i humidor klimat kan använda en chopstick att lossa upp pulverform kryddor. Den lilla chopstick s omkrets passar genom hälla öppningar.
  • Gör ätpinnar korg. Hitta en online-korg design eller i tidningar. Kopiera sedan att design genom att klistra en chopstick efter den andra med hjälp av lim eller transparent epoxi. Du kan göra flera korgar för att separera frukter från kryddor. Placera inte våta material på chopstick korgar eftersom de kommer att bli rörigt.
  • Gör chopstick örhängen. Trä dinglande har exotiska effekt. För att göra ett par, använder saxar för att klippa ett par ätpinnar i önskad längd. Nu måla med en vanlig nyans eller sätta en liten blomma eller ett kinesiskt tecken på varje dinglande. Lägg en silver eller guld tråd på toppen av örhängen och slinga de extra trådarna i hål i öronen. Knut slutet av trådarna.
  • Spela pinnar spelet med ätpinnar. De kommer att ge en ny dimension till spelet. De ätpinnar är tyngre så pulsen av spelarna kommer att testas och justeras. Du kan ha en enhetlig färg eller göra chopstick apparater, gillar måla en uppsättning i blått, en annan i rött och så vidare. Du kan tilldela en spelare att bara plocka de blå och du, bara röda. Du kan ändra de grundläggande reglerna för roligare. Använd akrylfärg i måla ätpinnar.
  • Återvinn ätpinnar som modell byggmaterial. Ätpinnar kan fungera som modeller i konstprojekt. Yngre barn kan utnyttja ätpinnar i skolan dioramor.
  • Gör chopsticks glasunderlägg. Använd sax för att klippa ätpinnar i halv. Gör ett hål i botten av varje chopstick. Sedan trä alla ätpinnar med en färgglad sträng. Lägg petite färgglada pärlor mellan ätpinnar om du föredrar. Gör en knut i strängen när du har trä den sista chopstick. Gör proceduren på den andra änden av ätpinnar.
  • Återvinn ätpinnar som konst. Samla trä ätpinnar och bildar en inredning eller skulptur. Bara fästa en chopstick den andra för att göra önskad design. Bryt ätpinnar om det behövs för att förbättra din design.
  • Andra hantverk som du kan göra med pinnar. Ätpinnar som kan återvinnas är gjorda av trä så att de är bra hantverk material. Du kan göra chopsticks handväskor, ätpinnar lampa, ätpinnar halsband, ätpinnar akvarium, ätpinnar bh, urchin ljus och ätpinnar bärbara bland annat.


Du behöver bara vara kreativ för att göra dessa idéer och för dig att göra en egen. Planera din hantverk och samla dina material som behövs innan du utför. Ring och behärska en form av återvunnet hantverk innan du gör en annan.