E2a

Hur du använder vykort för att dekorera

Vykort är färgglada, tryckta konstverk

Vykort är färgglada, tryckta konstverk. De är gjorda av robust material och är av hanterbar storlek. Så de faktiskt kan göra bra dekoration för ditt hem. Visst, du sipprar med kreativitet, och du förmodligen redan har bra idéer fullmatat i huvudet just nu. Om inte, här är några idéer om hur du använder vykort som färgglada dekorationer för ditt hem.

  • Rama och hänga. Även om ingen bör ange en gräns för hur många vykort som du bör använda, är den allmänna förslag att endast använda tre. Välj tre vykort som verkar ha en gemensam nämnare eller tema. Välj till exempel tre vykort som visar trädgårdar, eller tre vykort som visar berömda landmärken från en viss plats. Rama alla dessa vykort. Sedan hänga dem på väggen. Se till att du lämnar tillräckligt med utrymme mellan två ramar.
  • Täck ditt bord. Krydda någon bordsytan genom att lägga vykort på den och täcker vykort med glas. Din kreativitet är den enda begränsningen för hur du kommer att ordna vykort. Vissa kommer rada upp dem från kant till kant, andra föredrar en lös överenskommelse. Placera glas ovanpå vykort, så att de blir "fast" på bordet. Av skyddsglaset ska vara tillräckligt stor för att täcka alla vykort och tabellen. Den bästa tjocklek för skyddsglaset är ca 1/4 ". Om du någonsin blir trött på ditt bord vykort, kan du ersätta dem lätt med nya vykort och en ny layout.
  • Häng dina vykort på en linje. Detta kan vara särskilt användbart under semestern. Istället för att hänga gratulationskort, använd vykort. Som en variant kan du prova att använda semester-tema vykort. Häng vykort på en bit av färgglada garn thumbtacked på väggarna. Stick vykorten till garnet med tejp. En annan variant på detta är att köpa en bred band och hålla vykorten på bandet med dubbelhäftande tejp. Effekten kommer att bli att en färgglad skärp eller banner fodrad med vykort.
  • Skapa ett collage. Den här fungerar bäst om du har ett tema i åtanke. För centrum för ditt kollage, kan du använda en större storlek vykort. Sedan hitta mindre vykort relaterade till centrum vykort och ordna dem runt centrum vykort. Men inte bara stannar vid detta. Hitta andra små och platta objekt som du kan lägga till ditt kollage. Bara se till att de är relaterade till ditt tema. Till exempel kan du inkludera små bilder, flyg eller tåg biljetter, tidningsurklipp. Du kan rita en målad ram runt hela collage eller på en stor del av det. Ramen kommer att betonas.
  • Gör bordstabletter av dina vykort. Hemligheten ligger i limma vykort PÅ vissa robust bas, såsom en affisch styrelse. Ordna vykort som du tycker passar och i enlighet med önskad bordstablett storlek. Sedan limma dem till affischen styrelse. När limmet torkar helt täcker skrivarmatta med en genomskinlig plastskiva.

Hur du använder vykort för att dekorera. Häng dina vykort på en linje.
Hur du använder vykort för att dekorera. Häng dina vykort på en linje.

Det finns många fler idéer för att använda vykort att dekorera ditt hem. Det viktiga med vykort för att dekorera ditt vardagsrum är att ha kul att göra det.