E2a

Hur du använder trolldom ljusmagi

Witchcraft är en konst som har varit praxis långt innan du och jag föddes. En av de mer populära formerna är ljusmagi som använder sig av ljus som medium för att anta en mängd olika trollformler från enkla till komplexa. Till exempel, den traditionella blåsning av ett ljus under din födelsedag samtidigt göra en önskan är en form av ljus magi som förmodligen är en enkel besvärjelse. Bortsett från detta, det finns många andra trollformler som ljusmagi kan generera. Använda ljusmagi är inte så svårt att lära sig och här är några tips på saken som du kan utforska.

Hur du använder trolldom ljusmagi. Lär färgen relevans.
Hur du använder trolldom ljusmagi. Lär färgen relevans.

  • Lär färgen relevans. Ljusmagi färgval tros vara den mest kritiska delen i fackmannen. Tydligen kommer olika färger ger olika effekter. Vissa färger tros påverka energierna runt ett visst område. Vissa färger är även kända för att påverka atmosfären och klimat till en begränsad effekt. Andra färger kan kombineras för att producera en viss effekt baserat på din avsikt under ritualen. Dessa sagt, det är viktigt att lära sig vilka färger påverkar vad du planerar att utföra i termer av trollformler. Till exempel, representerar ett vitt ljus fred och renhet. Blå tros generera helande energier. Grönt används för att uppmuntra och motivera välstånd. Svart är för att utrota oönskade och onda energier och andar. Dessa är bara några exempel på vad färger kan göra i ljusmagi.
  • Använd ljusmagi att kalla elementen. Bortsett från färger, kan ljusmagi användas för att kalla de fyra elementen, som är eld, vatten, luft och jord. Dessa symboliseras av ljuset brinnande. Lågan är för eld, är den smältande stearin för vatten, är röken för luften, och ljuset som helhet representerar jorden. Det är viktigt för alla som bedriver ljusmagi att förstå dessa symbolik och vad genomföra det kan göra.
  • Helga ljus. När du har valt de färger för din ritual, måste du göra vissa förberedelser för att det ska fungera. Detta kommer att innebära dousing ljuset med oljor. Den typ av olja som används kommer att vara beroende igen på avsikten så se till att lära sig mer om vad oljor gör vad. Komplexa ritualer och mål kan även kräva snida en runinskrift på ljuset också.
  • Flame på. När ljuset har invigd, är det nu dags att tända den. Sitt framför ljuset och tända den. När det är gjort, stare och fokusera på lågan samtidigt tänka på avsikten du vill uppnå. Denna avsiktsförklaring tillsammans med färgen på ljuset bör sakta fylla atmosfären runt området med den energi som produceras. Till exempel, om ljuset är blå, så ska du börja se blå runt. Håll fokus på färg och avsikten i flera minuter. För att slutföra ritualen, ta några djupa andetag och gradvis släppa visionen om varje andetag du tar. Låt ljuset att brinna tills det dör ut.

När du utför denna ritual

När du utför denna ritual, är det rekommenderat att ta några försiktighetsåtgärder. Spells kommer inte att skydda dig från brand-olyckor. Ha en brandsläckare vid redo innan du utför ritualen bara för att vara säker.