E2a

Hur du använder triond.com

Triond är en webbaserad författare fristad som gör att skribenter att publicera sitt arbete på webben och tjäna lite pengar på sidan. På webbplatsen kan fulländade och nybörjare författare att tjäna extrainkomst och samtidigt, blir publicerad genom att skriva om något ämne och skicka den till Triond för publicering på ett nätverk av artikeln kataloger och webbplatser som de förvaltar och samarbetar med. Dessa kataloger och webbplatser kommer att fyllas med olika betala per klick annonser där en användare snavar på och läsa din publicerade artikel kan hitta annonsen tilltalande vilket kan leda dem att klicka på den. Intäkterna från alla klick kommer att ges till Triond och de kommer sedan gå åt andra hållet och dela den inkomster till den författare som gav visst innehåll. Denna webbplats är typ av unik eftersom den tillåter en författare att publicera och tjäna samtidigt. Om du är en blivande författare och vill bryta igenom hjulspår, sedan överväga att registrera dig för Triond. Här är stegen för att göra det.

Hur du använder triond.com. Registrera dig för gratis.
Hur du använder triond.com. Registrera dig för gratis.

  • Registrera dig för gratis. Första steget i att använda Triond att bygga ditt innehåll imperium kommer att kräva dig att besöka webbplatsen på www.triond.com. Gång på webbplatsen, ange ditt användarnamn, lösenord och e-postadress och klicka på sign up-knappen för att komma igång. Från denna sida kan du nu att överföras till det nya kontot info där du kommer att behöva koda din personliga information. Webbplatsen kommer också att kräva din fakturering info. I denna aspekt av kontot skapas, måste du ha en egen PayPal-konto som är en online-betalning gateway som du kan länka till ditt kreditkort eller bankkonto. Om du inte har ett PayPal-konto ännu kan du besöka paypal.com och skaffa dig en gratis nu. Hur som helst, slutföra skapa konto för att börja använda Triond.
  • Börja skriva. När du har slutfört processen att skapa ett konto kommer du att dirigeras till din profil där du kan börja skriva. Utforska din profil och optimera den så mycket du kan. När du är bekant med hur det fungerar, börja skriva. Välj ett ämne att skriva om eller använda de föreslagna ämnena ges av Triond. Hursomhelst, se till att ditt innehåll är läsbar med korrekt stavning och korrekt grammatik. Se till att ämnet och den faktiska sättet du skriver är intressant och tilltalande för läsarna. När du är klar med artikeln, skicka den till Triond för godkännande och publicering. Ta del av URL ges till dig att kontrollera var din artikel har publicerats som nästa steg kommer att vara att främja skiten ur den så att fler människor besöker och läser din artikel.
  • Främja den. Tekniskt sett behöver du inte verkligen behöver för att marknadsföra din artikel men du kan öka dina chanser att tjäna pengar om fler och fler människor besöker URL där din artikel har publicerats. Detta sagt, det skulle vara bra att främja skiten ur det med hjälp av sociala medier som Facebook, Twitter och MySpace. Berätta för dina vänner och anhängare om artikeln så att de kan besöka det och även kommentera den. Du kan använda social bookmarking sites som Digg , Stumbleupon och Reddit att främja din webbplats också. Skicka webbplatsen och hoppas på det bästa.

Ju fler människor du kan leda till din artikel webbplats

Ju fler människor du kan leda till din artikel webbplats, desto bättre. Det hela är en lek med siffror. Men det betyder inte att man ska försumma kvaliteten på din artikel. Se till att det är intressant och lättläst för att fler och fler människor kommer att dela platsen till sina vänner och bli viral.