E2a

Hur du använder trådlösa kontroller till PlayStation 3

Sonys PlayStation konsoler är bland de mest framgångsrika spelkonsoler som produceras. Införandet av PlayStation 3 eller PS3 introducerade trådlösa kontroller, vilket gör för en enklare spelupplevelse. Om du vill lära dig hur du använder din trådlösa handkontrollen till PlayStation 3, se följande steg.

Hur du använder trådlösa kontroller till playstation 3. Sätt in anslutningen sladd för din playstation 3 wireless controller i playstation 3.
Hur du använder trådlösa kontroller till playstation 3. Sätt in anslutningen sladd för din playstation 3 wireless controller i playstation 3.

  • Anslut din PlayStation 3 korrekt i din TV. Innan du ställer in din trådlösa handkontrollen, kontrollera pluggar och trådar av din PlayStation 3 om de är anslutna till din TV.
Om din TV inte visar något på skärmen, måste det finnas ett fel. Du kanske har anslutit kablarna i fel portar. Eller måste du byta till videoingången läget. Om TV visar sina bilder, kan du börja använda din PlayStation 3 trådlös handkontroll.
  • Sätt in anslutningen sladd för din PlayStation 3 Wireless Controller i PlayStation 3. Det ligger på framsidan av PlayStation 3 konsol. Sladden avslutas med en USB-kontakt i varje ände. Du kan ansluta den andra sidan av sladden till din trådlösa PlayStation 3 styrenhet om den inte har tillräckligt med laddning.
  • Sätt i USB-porten på din PlayStation 3 Wireless Controller i anslutningssladd. Detta kommer att fungera som förbindelse mellan din PlayStation 3 controller och din PS3 konsol. USB-porten är placerad i den övre delen av din PlayStation trådlösa handkontrollen. Återigen, detta är steg för trådlösa styrenheter som måste laddas före användning.
  • När du har anslutit trådlösa handkontrollen, låta den laddas innan du använder. Ett fulladdat styrenhet behövs om du kommer att spela under längre perioder. Det kommer att vara irriterande att behöva ansluta kontrollenheten under spelets gång för att ladda det. Låt den trådlösa handkontrollen ansluten i flera timmar så att du kan spela under en längre tid. När din trådlösa handkontrollen är fulladdad och fortsätt sedan till nästa steg.
  • Dra ur nätsladden för PlayStation 3 trådlösa handkontrollen och börja använda den. För att börja använda den trådlösa handkontrollen, tryck på PS-knappen som är placerad i mitten av den trådlösa handkontrollen. Du kan enkelt se det eftersom det är logotypen för PlayStation-konsolen.

Kom ihåg att knacka och hålla PS-knappen under ett spel har en annan användning. Trycka på PS-knappen kommer att föra OS-menyn och hålla den intryckt kommer att medföra en speciell meny där du kan stänga av handkontrollen eller systemet eller bara avsluta spelet du spelar. Efter detta kan du använda fjärrkontrollen precis som de vanliga PlayStation styrenheter.

Spelet i denna konsol väsentligt förbättrad jämfört med tidigare modeller. Spelet Grafiken har också förbättrats. Till exempel tecken är nästan mänskligt utseende. En stor sak om PS3 jämfört med tidigare PlayStation versioner är den trådlösa handkontrollen, vilket ger användarna större flexibilitet när du spelar. Du behöver inte vara uppbundna ett par meter framför din PS3 när du spelar spel. Du kan vara var som helst inom räckhåll, och ändå njuta av dina spel.