E2a

Hur du använder "The Sims " fusk

För att göra ett perfekt hem

För att göra ett perfekt hem, komplett med inredning och massor av pengar, som är det viktigaste målet för de flesta människor som spelar detta spel. The Sims är ett dataspel som låter dig styra en person som gör hans liv något själv i en fantastiska sätt. Spelet är i grunden mönstrade efter verklig livserfarenhet. Därför kommer du att behöva gå igenom det som livet utan genvägar och enkla outs sätt. Du kommer att behöva arbeta för att få vad du vill. Men eftersom detta är ett spel, det finns fusk som du kan använda för att göra spela spelet så mycket enklare och roligare.

  • Starta spelet och gå till den plats där du vill använda fuskkoder. Hit Ctrl, Shift och C-tangenterna samtidigt och skriver "klapaucius" på prompten. Hit in och det kommer att aktivera fusket läget för spelet. Du kan börja fuska genom att skriva in detta mönster typ "!;!;!;!;!;!;!;!;!;!" också. Detta gör att du kan använda 60 fuska kommandon. För att skriva in fler fuska kommandon, måste du slå de 3 tangenterna samtidigt varje gång.
  • Pengarna fuska i The Sims, kommer du att behöva mer pengar för att överleva och få vad du vill. För att få snabba kontanter ange "Rosebud" att vinna tusen spänn.
  • Den gratis inomhuspool. För att du ska sätta upp en pool inne i huset, måste du först bygga det utanför huset sedan riva muren närmast till poolen och satte upp en mur som omsluter poolen i det. Det är en enkel kringgående av reglerna.
  • Den enorma landskapet. För att göra det omgivande av ditt hus ser trevlig typ i koden Grow_grass, kommer detta att växa grönt gräs i bruna fläckar där växterna har dött. Skriv i Water_tool koden här gör att du kan ha en utomhus damm.
  • Den större parti. Med Map_edit på koden om du kan välja att utöka storleken på din vara. Eftersom din vara är större att du kan lägga landskapsarkitektur eller sätta byggnaden till de tomma områdena. När du har gjort de förbättringar, ange Map_edit ledigt för att åka tillbaka till ditt spel.
  • Den inte mer sopor fuska. Om du är trött på att avyttra ut soporna och inte vill kasta igen. Här är hur, köper 30 soptunnor. Beställ din karaktär för att tömma den, och sedan avbryter åtgärden precis som han tar väskan ur soptunnan. Upprepa åtgärd varje gång skräpet kan fyller upp och du kommer aldrig att ta ut soporna igen.
  • Den vänskap och kärlek fuska. Skapa ett äktenskap med både manliga och kvinnliga sportsliga samma astrologiska Kräftan kategori t.ex. och cancer. Skapa ett hus och flytta paret i. Välj liveläget och ha dem kyssa för omkring 10 gånger. Detta kommer att ställa relationen mätaren till max. Var försiktig dock, som fortsatte kyssas kommer att resultera i den kvinnliga sim frågar den manliga sim att föreställa sig ett barn.

Hur du använder "The Sims " fusk. Starta spelet och gå till den plats där du vill använda fuskkoder.
Hur du använder "The Sims " fusk. Starta spelet och gå till den plats där du vill använda fuskkoder.

Det finns massor av andra kommandon som du säkert kan prova. En snabb sökning på Google borde resultera i fler fuska kommandon som gör dina simmar uppleva roligare.