E2a

Hur du använder överföring papper

Transfer papper har omdefinierat designa, har gjort det mer roligt och kreativt, genom värme pressar, överföringar järn, skjortor överföring, dekal papper, och transfertryck.

Genom att noga följa anvisningarna, kan du maximera användningen av överföring papper för tatueringar, värme, beläggning, och t-shirts. Följande är tips vid användning av transfer papper:

Hur du använder överföring papper. Ansök stadigt, tryck nedåt till järn.
Hur du använder överföring papper. Ansök stadigt, tryck nedåt till järn.

 1. Skapa en mjuk fil på den design som du vill, antingen spara det som ett MS Word-fil, JPEG-fil eller PDF-fil.
 2. Om du har valt en järn-på skrivbara överföring som du hämtat på nätet, hämta det från din dator eller laptop. Detta för transfertryck är print-och transfer-ready, vilket sparar förberedelsetiden.
 3. Bestäm först storlek, format, färg, och utskriftsinställningar som du vill använda. Du kan göra detta genom att testa skriva din bild med hjälp av vanligt papper.
 4. Var noga med att läsa instruktionerna noggrant innan du skriver ut bilden som du valde på överföring papper, eftersom nästan alla typer av överföring papper nödvändiggör att bilden vändas, vändas, eller speglad (som du behöver för att sätta ansiktet överföring papper ner, som snart du skal stöd, kommer du att se bilden visas korrekt).
 5. Vända eller vända bilden kan göras genom att använda inställningarna på din skrivare eller Microsoft Paint eller Adobe Photoshop program - tillbaka eller vända bilden. Sedan åter spara filen.
 6. När det har skrivits ut, måste du trimma överföringen till den bild som du vill ska visas, speciellt när du gör överföringen till en skjorta.
 7. När du använder en värme järn, kolla om det kräver hetaste inställningen (vanligtvis bomull). För att reda ut alla rynkor och se till att bilden kommer att överföras smidigt, spred en låg-lugg handduk eller ett örngott medan järnet värms.
 8. Följ föreskriven tid att stryka överföringen.
 9. Vissa transferpapper kräver att du lägger en bit onionskin eller silkespapper över överföringen före strykning.
 10. Ansök stadigt, tryck nedåt till järn. Antingen rotera den konstant eller glider den i en fram och tillbaka eller cirkelrörelse för att överföra bilden sömlöst. Vissa kräver att du järn genom att spåra bildens form. Undvik att fånga överföringen bunten med järnets back-end eller dess spets.
 11. Ta bort plagget från bordet eller disken och lägg den på en plan yta. Låt det svalna. När svalnat, sakta ut uppbackning av överföringen papper. Om inte annat föreskrivs, kan du använda silkespapper ovanpå överföringen.
 12. Om det är en stor överföring, dra bort överföringen papperets ena hela sidan och sedan dra den tillbaka, som om du skulle öppna en burk.

Transfer papper kan vara kul att använda. Låt kreativiteten flöda med catchy bilder och överföra till en skjorta eller ha som en tatuering.

När det gäller överföring av en bild till en skjorta

När det gäller överföring av en bild till en skjorta, ta väl hand om din överförda bilden genom att tvätta de poster inifrån och ut och inte blötlägga dem i vatten. Dessutom, använd inte blekmedel eftersom det kommer att blekna färgen på bilden och det spricker överföringen. Det finns inget du kan göra för att bevara bilden för alltid men, det kommer så småningom att blekna med upprepad tvättning.