E2a

Hur du använder isbildning påsar att dekorera sockerdöskallar

Festliga firandet hedra de döda innebär också en hel del sluga projekt till humör beslutsfattare. Denna långa mexikanska traditionen har funnit sin väg till moderna värld fortfarande som en del av firandet av Day of the Dead. Dekorerade skallar slutföra altaret, som sedan skulle välkomna tillbaka de dödas andar. Varje år den andra i november, är det troligt att de döda kommer tillbaka till världen och vara med sin kärlek och kära igen. Skulls säljs antingen till kyrkogården gravar eller inredda i huset altare. Det finns många sätt att dekorera skalle formar. Dekorativa material inkluderar isbildning, folierad papper eller färgat socker.

Här är några steg att följa för att dekorera ditt socker skallen med hjälp av isbildning väskor.

 • Välkomnar alla till denna skapande verksamhet. Detta hantverk är mycket lätt att åstadkomma. Människor i alla åldrar kan njuta av, att låta sin kreativitet flöde med varje skallen design de vill förverkliga. Detta är särskilt fördelaktigt för barn eftersom detta kommer att betona värdet av lövträ samtidigt ge dem känsla av prestation.
 • Förbered de material som kommer att användas för att dekorera. Dessa är: strösocker, maräng pulver, vatten, visp, karamellfärg, isbildning väskor, papperspåsar, plast skedar och andra dekorativa objekt som du vill lägga till som ett alternativ. Göra den dekorativa isbildning kan vara rörigt. Det är bäst att bära förkläde skull.
 • Gör den dekorativa isbildning i många olika färger. Detta kan göras med användning av en stor bländare. Kombinera följande: två tredjedelar kopp vatten, en halv kopp maräng pulver och två pounds av strösocker. Blanda tills rätt konsistens gör glasyren till topp. Det kan ta ca 10 minuter.
 • Ta plastsked och separera isbildning i flera portioner. Lägg sedan till en specifik mat färg till varje delar. Redo isbildning väskor. Placera bara tillräckligt mängd noggrant inuti dessa påsar. Senare, när du är redo att arbeta, skapa bara ett hål på spetsen delen. Beroende på hur tjocka dina rader kommer att vara, klippa hålen större som du skulle anse det nödvändigt.
 • Varnas att den färdiga produkten inte kan ätas. Även de material som används för att dekorera det är ätbara material, dessa är inte exakt ordnade i ett förhållande som kommer att smaka bra. Den är inte gjord för att ätas.
 • Utnyttja isbildning som lim. Gör detta speciellt när du arbetar med icke-klibbiga material som du vill lägga på din skalle, guld folie eller pärlor, till exempel.
 • Styras av den döda personens karaktär och tänka ut sätt att representera honom på din skalle. Ibland andra människor skriver den dödes namn på skallen med isbildning. Om du kör ut ur idéer, det finns platser på nätet där du kan fiska efter idéer.
 • Gör dekorera roligare! Detta är en bra tid för limning med familj och vänner. Vänd denna dekorera händelse till en rolig fest. Ge ett ställe där folk kan chatta och njuta av varandras sällskap medan dekorera. Ha lite mexikansk musik på bakgrunden för att höja stämningen.


  Hur du använder isbildning påsar att dekorera sockerdöskallar. Välkomnar alla till denna skapande verksamhet.
  Hur du använder isbildning påsar att dekorera sockerdöskallar. Välkomnar alla till denna skapande verksamhet.

  Håll den mexikanska dag av den döda levande genom att skapa välkomnande gåva för själar som önskar komma tillbaka. Ingenting är mer lämpligt men den konst som har överlevt många år.