E2a

Hur du använder Glue Dots

Glue Dots är mycket praktiskt i konst och hantverk projekt

Glue Dots är mycket praktiskt i konst och hantverk projekt. Dessa är mycket vidhäftande uppfinningar som är bra substitut för varma limpistoler när det gäller konst och hantverk. De är inte lika hållbart som andra lim, men är perfekt för konst och hantverk projekt, särskilt för världsdelen ansökan storlekar. Dessa finns i många storlekar som perfekt passar varje detalj på en konst och hantverk projekt. Lim prickar är mer bekväma än andra lim eftersom de är icke-toxiska, inte rörigt, lätt att använda och dess torktid är omedelbar.

  • Korrekt användning av lim prickar. Glue Dots är mycket känslig och mänsklig kontakt kan överföra olja från fingrarna på limmet, vilket kan förändra vidhäftningsförmåga. Det korrekta sättet att använda lim prickar är att ta det objekt som skall vidhäftas, såsom en paljett och lägg den på limmet. Först märka att det finns skydd på toppen av bindemedlet. Peel detta tillbaka och sedan försiktigt fast paljett på limmet. Använd paljett att snabbt och bestämt dra bort limmet, som redan bör bifogas paljett. Du kanske vill använda pincett om objektet är extremt liten. Med limmet prick fäst vid objektet, noggrant fästa detta till den utsedda området där du vill att objektet ska följa. Tryck ner för ett par sekunder för att helt binda samman de två objekt tillsammans.
  • Andra användningsområden. Det fina med lim prickar är att du kan använda dem för andra saker än konst och hantverk. Du kan använda dem för att hålla en tråd i stället för att inte resa folk om den är i vägen, eller för andra smärre reparationer runt huset. Du kan använda lim prickar att fästa gips eller gips som har skalat tillbaka eller fallit bort från din bas vägg. Du kan även använda dessa för tillfälliga snabba lösningar på kläder, såsom en lös fåll eller en saknad knapp. Dock är lim prick inte vattentät, så när klädesplagg har tvättats, kommer limmet också komma ifrån varandra.
  • Lim prickar på större objekt. Att använda lim prickar för större objekt, satte flera prickar runt basen av objektet så att alla sidor är täckta och säkras. Välj lim prickar med hög självhäftande innehåll för att fullt ut kunna bära belastningen av objektet.
  • Ta bort lim prickar. Som lim prickar kan användas för att klibba affischer till skåp och andra sådana ändamål, kan du också enkelt ta ut dem utan att skada ytan så länge som området följs är hård och icke-porös. Bara plocka bort på limmet prick med fingrarna, eftersom olja från fingrarna hjälper lossa lastrummet. Du kan också använda ett annat lim prick för att dra bort det gamla limmet prick genom att tillämpa den förra till den senare och sedan ta bort båda.


Hur du använder Glue Dots. Korrekt användning av lim prickar.
Hur du använder Glue Dots. Korrekt användning av lim prickar.

Glue Dots är mycket tålig så med korrekt lagring, kommer de fortfarande kan användas även som tiden går. Förvara dem i en ren lagringsutrymme vid rumstemperatur och du kommer att kunna fullt ut maximera dess användning under lång tid.