E2a

Hur du använder faux tavelramar

När du har saker som ligger runt ditt hem som du tror att du inte behöver, tänk om. De träbitar som ligger runt skulle göra attraktiva faux tavelramar och du är på väg att ta reda på här hur det går till!

  • Gå ut och köpa följande kompletterar. Du behöver måla, sandpapper, gamla tidningar, tejp, lim och utsmyckningar. När du köper målarfärg, informera säljaren som du behöver måla måla trä så att han kan peka dig i rätt riktning. Du vill inte göra ett misstag genom att köpa färg för användning på betong. Bortsett från din bas eller primär färg, måste du köpa en extra burk vit färg. På detta tidiga stadium är det bättre att vara på den säkra sidan.
  • Montera bitar av trä tillsammans för att bilda en ram. Du måste hamra dem med spikar för att göra en ram.
  • Ta en ordentlig titt på det rum där du vill hänga ramarna. Du måste ta reda på den färg som dominerar rummet så att du kan matcha det eller besluta om vilken färg färg kommer att öka skönheten i rummet. Få utanför råd om du är fruktansvärt färgmatchning eftersom när du börjar måla virket och det kommer ut kolliderar med rummet, har du bara bortkastade pengar, tid och ansträngning på den.
  • Förbered din arbetsplats. Placera gamla tidningar över ytan av din målning område och se till att jämna till kanterna av området omfattas. Om du är bråkar om tidningen glida, kan du tejpa klyftorna tillsammans och säkra densamma genom att tejpa sidorna på hörnen av ditt arbetsområde.
  • En sak kommer tidningen fläcken inte en som du använder är tryckt med soja bläck, annars välja en arbetsplats som inte kommer att betona dig om du ser fläckar kvar av det material som du använder för projekt.
  • Börja måla bitar av trä. Öppna burken av färg som kommer i den primära färgen som du hade plockat på färghandel, ta din pensel och doppa den i tjocka färgen. Knacka borsten försiktigt mot sidan av färgen kan och sedan börja måla framsidan av trä med jämna slag. När du är klar målning, ställ in färska målade trä åt sidan och gå vidare till resten av träbitar som behöver målning. Ge allt gott om tid att torka helt innan du går vidare till nästa steg. Om du använder snabbtorkande färg, bör du kunna fortsätta med projektet efter 30 minuter. Se informationen på etiketten färgburken med hänvisning till den rekommenderade torktiden.
  • Använd burk vit färg. Du bevakar nu få till andra basen. Det vill säga att tillämpa en annan lager färg till din primära färger. Tvätta penseln med rent vatten och skaka av överflödigt vatten. Sedan doppa den pensel i som kan vit färg, tryck två gånger mot sidan av färgen kan och borsta träbitar med den andra skikt av vit färg. Som vanligt, lämna bitarna torka innan går framåt.
  • Gnid sandpapper över strategiska platser i målat trä. Detta kommer att ge bitar av trä som nödställda-nästan-land ser till faux tavelramar som materialisera under dina upptagen händer. Kom ihåg att du bara behöver sandpapper strategiska platser bara och inte hela bilden.
  • Limma på några av de utsmyckningar för full effekt. Ta den flaska lim och tillämpa bara en smula under utsmyckning som du vill lägga till i faux bildramen. Eftersom du redan har gjort ramarna vacker med allt som målning och slipning, allt du behöver är bara ett fåtal av dessa utsmyckningar för att göra din faux bildram både vacker och glittrande.


Hur du använder faux tavelramar. Gå ut och köpa följande kompletterar.
Hur du använder faux tavelramar. Gå ut och köpa följande kompletterar.

Ställa in bilden i mitten av ramen och häng den i rummet att det gjordes för! Nu beundrar vad du just har gjort!