E2a

Hur du använder bläck med stämplar i kortet gör

Card making är alltid kul

Card making är alltid kul. Det uppmuntrar dig att bli mer kreativ. Nu, tänk fantastiska saker du kan göra när du några stämplar att leka med. Du kan säkert förbättra din stil för att skapa dina meddelanden. Du kan lägga till fler idéer att strukturera din bakgrund motiv. Du kan också vara mer vågad i att bygga dina gränser och designa dina accenter. Kort sagt, är dina kort kommer att vara mer iögonfallande och härlig. Observera dock att din stämpel kommer att vara förgäves om du inte förstår sig på att använda lämplig bläck för dem. Här är några tekniker på hur du kan korrekt använda rätt bläck med dina stämplar i kortet making:

Hur du använder bläck med stämplar i kortet gör. Bestäm lämplig bläck typ för ditt projekt.
Hur du använder bläck med stämplar i kortet gör. Bestäm lämplig bläck typ för ditt projekt.

  • Bestäm lämplig bläck typ för ditt projekt. Tänk på den specifika effekten eller ser att du har för avsikt att uppnå när du är klar med dina kort. Du kan välja mellan de tre grundläggande bläck slag, nämligen: dye-baserade, pigment-baserade och lösningsmedelsbaserade.
Om ditt mål är att skapa stämplade bilder som är enkla eller om du vill avsluta projektet tidigt, använd en dye-bläck. Bortsett från att torka snabbt, medför den också en anstrykning av klass i enkla avrättningar.
Om du vill fuska med motiv som belyses av bländande, levande färger, gå till ett pigmentbaserat bläck. Eftersom det förblir blöt lite längre jämfört med en dye-bläck, kan du fortfarande tillåta den att genomgå värme prägling.
Och slutligen, om du planerar att använda kortet material med slick material och du inte vill att designen gummistämpel att smeta, användning av lösningsmedelsbaserade bläck är verkligen perfekt för ditt projekt.
  • Välj din bläck färg därefter. Här är en grundläggande tips. Satsa på ett bläck färg som kompletterar ditt projekt. Välj färgen färg som ger en fin kontrast till basen på ditt kort. Observera dock att om du funderar på att lyfta din bild med en färgad prägling pulver, är något bläck färg acceptabelt eftersom en annan färg kommer att användas för att "helt täcka" det.
  • Lär dig hur du använder bläck till din stämpel. Slå inte din gummistämpel höger in på din stämpeldyna. Här är tricket om hur man gör det ordentligt. Vänd din gummistämpel. Sedan, direkt applicera bläck till din stämpel. Om du gör det, får dig att täcka dig stämpel med bläck. Du täcker det helt och jämnt. Efter det kan du trycka din stämpel på ditt kort. Vicka inte det. Det kan förstöra designen. Bara pressa på träet. Se till att trycket är även att uppnå bättre, högkvalitativa resultat.

Om du vill spela med färger

Om du vill leka med färger, kan du experimentera med olika nyanser av bläck som du har. Du kan kasta den första skuggan på den övre delen av din stämpel. Sedan den andra nyansen i mitten. Och slutligen, den tredje skuggan på den nedre delen. När du har slutfört infärgning bilden gummistämpel, att de olika nyanser till lätt smälta, särskilt på de punkter där de möts.