E2a

Hur du ändrar ditt namn i counter-strike

Ibland spelare i Counter-Strike känner behov av att byta spelare namn av olika skäl. De känner antingen den ursprungliga namnet de valde inte slår mycket rädsla i hjärtat på sina fiender eller de bara tänka på ett bättre namn. Vissa spelare byter namn ofta så att de inte kommer att pekas ut av fienden, särskilt om de är bättre på spelet än alla de andra spelarna. Följ metoderna nedan för att ändra ditt namn under spelet i Counter-Strike.

Hur du ändrar ditt namn i counter-strike.
Hur du ändrar ditt namn i counter-strike.

Ett. Använd spelkonsolen

Medan du spelar Counter-Strike kan du ändra ditt namn till ett annat valfritt namn. Till exempel din spelare namn är "Gudfadern" och du vill ändra det till ett annat namn som "Paton", kan du göra namnändringar på spelkonsolen.

Den spelkonsol i Counter-Strike kan du ange kommandon som gör att du kan styra och ändra olika aspekter av spelet. Du behöver inte vara serveradministratören att utföra denna uppgift och det kommer att vara din enda rätt att göra sådana ändringar för din spelare namn, om inte administratören känner behovet av att ändra det för dig. Den spelkonsol kommer också att ge andra spelare på en server begränsad kontroll för att ändra olika aspekter av hans spelares egenskaper som hans namn. Du kan komma åt spelkonsolen genom att trycka på "~" eller "` "på datorns tangentbord. Det är bara en och samma nyckel så att du inte behöver trycka på Skift-tangenten samtidigt. Du hittar den på toppen längst till vänster sida av tangentbordet precis under ESC-tangenten och ovanför Tab-tangenten.

2. Använd kommandoraden i spelkonsolen

Hur du ändrar ditt namn i counter-strike.
Hur du ändrar ditt namn i counter-strike.

Medan spelet pågår du trycker på "~"-knappen på tangentbordet och spelkonsolen visas. I spelkonsol du skriver på kommandoraden: namn Paton Sedan kan du trycka på enter. Din tidigare namn "Gudfadern" ändras till "Paton" när nästa runda börjar i spelet.

Tre. Ändra namn genom Multiplayer fliken

Det finns ett annat sätt att du kan ändra ditt namn i Counter-Strike. Du kan komma åt Multiplayer fliken och göra ändringarna där. För att komma till Multiplayer fliken du trycker på "Esc"-tangenten på datorns tangentbord och då får du på Alternativ-menyn. Om du är osäker på var den "Esc" tangenten är, är det i det övre vänstra hörnet på tangentbordet. På Alternativ-menyn väljer du Multiplayer fliken och sedan på det tillgängliga fältet kan du bara skriva in namnet du vill att ditt spelarnamn för att vara. När du avslutar menyn Alternativ för nya spelare namn som du valde kommer att ersätta det tidigare namnet.

Att göra dessa ändringar i ditt spelarnamn i Counter-Strike genom dessa två metoder kommer att göra det möjligt för dig att ändra ditt namn så ofta du vill.