E2a

Hur dra en motorcykel i en pickup

Det finns flera tillfällen när du behöver dra din motorcykel till någon plats. Det kan transportera den till närmaste verkstad eller transportera den till en annan plats för en cykel händelse. Oavsett vilken situation du befinner dig i, det finns alltid en enkel lösning för dig. Som dragande din motorcykel via en pickup.

Ja, ni hörde det precis. Med hjälp av en pickup för detta ändamål är det enklaste och mest effektiva sättet att göra detta. Men har du fortfarande att veta hur man gör det på rätt sätt så att din motorcykel är som bäst kondition under ombord. Så här, ta del av dessa tips om hur du kan dra din motorcykel med en pickup:

Hur dra en motorcykel i en pickup. Söka hjälp från någon.
Hur dra en motorcykel i en pickup. Söka hjälp från någon.

  1. Förbered en ramp. Du mycket väl behöva få en ramp som är lämplig för den pickup höjd. Du måste ta rätt rampen så att placeringen av din cykel inne i lastbilen mycket enklare och snabbare.
  2. Söka hjälp från någon. Ring en familjemedlem eller en vän att hjälpa dig driva cykeln uppför rampen mot flaket på pickupen. Man kan rulla den tills att dess främre däck är redan i kontakt med pickup s kroppens främre vägg.
  3. Placera cykeln på lämpligt sätt. Du måste placera din motorcykel i en position där dess vikt kommer att stå i centrum för pickup truck säng när kickstand är låst. Sedan placerar cykelställ nere att cykeln lutar mot det vanliga sättet
  4. Säkra cykeln. Med en ratcheting rem måste du säkra varje handtag bar och knyta den på plats i båda sidorna räcken av lastbilen. Se till att remmen dras åt jämnt på båda sidor som gör cykeln att fortfarande luta på cykelställ utan problem.
  5. Säkra motorcykeln bak. Du kan använda en ratcheting rem för detta ändamål också. Du måste bara att säkra båda sidorna av cykeln bakre till pickup kropp.
  6. Testa om cykeln är säker eller inte. Här kan du skaka cykeln från en sida till en annan. Om du ser någon rörelse, måste du säkra remmarna lite hårdare. Detta är mycket viktigt för att garantera säkerheten för din motorcykel alla i hela ombord.
  7. Stäng truckens bakluckan. När du är säker på att din cykel är säkrad på lastbilens flak, kan du stänga redan bakluckan. Med detta är du nu redo att transportera din dyrbara cykel dit du vill ta det.

Dragande din motorcykel med denna typ av lastbil är enkelt givet att du vet hur man gör det på rätt sätt. Ha alltid i åtanke att detta måste göras på rätt sätt hela tiden. Om inte, är det du och din motorcykel som kommer att drabbas i slutändan. Du definitivt inte kommer att vilja att det ska ske. Därför gör en väg att noggrant följa dessa tips för en lyckad och säker upptagning av din cykel till någon plats som du vill transportera den.