E2a

Hur donerar böcker till soldater och veteraner

Soldater och veteraner håller ett land säkert

Soldater och veteraner håller ett land säker. De offrar sina liv för att åstadkomma förbättringar i landet och dess folk och de förtjänar att få tacksamhet från medborgarna. Ett sätt att bevisa för dem att du är tacksam för vad de gjorde och fortfarande gör för att bevara demokrati och medborgerliga rättigheter, är att skicka dem vård paket och donera böcker och annat material läsning till olika organisationer för att stödja veteraner och soldater. Det är ganska lätt att göra bok donationer. Här är hur.

  1. Du kan göra en kontant donation till de olika grupper som hanterar vård paket för veteraner och soldater. De har oftast en lista med boktitlar att soldaterna önskar och det är dessa böcker som de köper för transport.
  2. Kolla in några av de webbplatser grupper och organisationer som hanterar bok donationer för soldater i aktiv tjänst, de i utbildning och veteraner. En sådan plats är böcker för soldater. Du kan besöka webbplatsen för att lära sig mer om hur man blir en bok donator. Det finns också ett avsnitt som ger dig utskick riktlinjer. Du kan också kontrollera listan över boktitlar som efterfrågas. Böcker som skickas ska vara i pocket upplagor.
  3. Du kan också vara volontär avlastare. Kolla in listan över titlar som ofta efterfrågas av soldater och veteraner. Samla dessa typer av bok från ditt eget hem, från familj och vänner. Du kan hitta några böcker som finns vid bibliotek försäljning. Böckerna ska vara i mycket gott skick. Registrera dig med någon av de myndigheter som hanterar vård paket för soldater. De kommer att ge dig ett namn eller en trupp och sin adress. Du bör ta upp böckerna direkt till en soldat. Ange om donationen är för den enskilde eller för hela truppen. Inkludera en inledande kort med din försändelse att låta mottagaren / s vet vem du är.
  4. Följ utskick riktlinjer som fastställts av byrån. Till exempel böcker för soldater använder ett schablonbelopp lådor tillgängliga gratis från US Postal Service. Den sändnings klassar är mycket minimal och prisvärda och du kan klämma så mycket objekt som boxen kan hålla. Du bör använda den fullständiga adress som kommer att ges till dig. Du bör inkludera din adress så att rutan inte kommer att märkas så misstänksam och förstördes av Försvarsdepartementet.
  5. I stället för bara böcker, fylla upp schablonbelopp rutan med andra vård objekt som skönhetssalonger objekt, musikskivor och DVD, snacks och godis, PENLIGHT batterier, Ögondusch, zip påsar lås i olika storlekar, tuggummi, pulver energidrycker, engångsrakhyvlar och oparfymerade våtservetter baby i små paket. Dessa är några av de objekt som du kan inkludera i din leverans av donerade böcker.

Använd en av byråerna för att få den information som krävs

Hur donerar böcker till soldater och veteraner. Kolla in några av de webbplatser grupper och organisationer som hanterar bok donationer för soldater i aktiv tjänst.
Hur donerar böcker till soldater och veteraner. Kolla in några av de webbplatser grupper och organisationer som hanterar bok donationer för soldater i aktiv tjänst.

Använd en av byråerna för att få den information som krävs, men det rekommenderas att du skickar boken donationer personligen. De böcker för soldater grupp hanterar inte frakt för din donation. De ger rätt information för att du ska kunna skicka dina donationer direkt till soldaten.