E2a

Hur Digiscope

Med alla de hobbies som finns där ute

Med alla de hobbies som finns där ute, kan vi alla överens om att praktiken alltid komma till hands. I detta fall så gör hobby digiscoping. Efter ett tag har övat på så många skott och du äntligen får en chans att föras in i en årlig tävling (där du kan vinna fantastiska priser). Vissa kommer att ställa frågan: "vad är en Digiscope" och andra kommer att ställa frågan, "hur gör jag Digiscope". Jo svaret är ganska enkelt när du har kunskapen att använda en tubkikare eller teleskop och använda kompakta digitalkameror.

Hur digiscope. Med alla de hobbies som finns där ute.
Hur digiscope. Med alla de hobbies som finns där ute.

För amatörer som bara vill få det skottet perfekt där du måste vara där ett tag att få det första få skott, bör du överväga att använda ett stativ. Det bästa råd någon kan ge när det gäller att lära sig att Digiscope är att alltid öva, öva, och alltid ha tålamod. När slutligen når den nivån av engagemang på en viss skott skulle jag rekommendera dig att starta:

Öva på dina inställningar

Kom ihåg

Kom ihåg, när du använder kameran och din räckvidd, du tar bilder med inte en utrustning men två delar av utrustning. Inte alla professionella fick verkligen på sin första skottet så inte må dåligt om du inte får det som du vill ha, eftersom det kräver övning. Allt du behöver göra är att ta flera bilder av samma sak om och om igen, men naturligtvis med olika bildskärmsinställningar. Efter ett tag börjar titta på dina bilder och du kommer att börja se de inställningar som fungerade bäst för vissa villkor.

Kom ihåg. Med tubkikare.
Kom ihåg. Med tubkikare.

Nå för korta exponeringstider

Använda kortaste exponeringstider kommer att ge dig mindre tid för den rörelse som kan störa en dålig bild. Prova att förstora en bild flera gånger eller mer och du kommer att börja se varje liten faktor kommer att dyka upp och mycket mer.

Försök att inte över använda zoom

Med tubkikare

Med tubkikare, använd inte din kamera zoom. Den tubkikare har alla nödvändiga zoomning du kan tänka dig. Samtidigt lära sig att Digiscope kan vara roligt, kan det verkligen hjälpa varje enskild ut som vill utmärka sig i Digiscoping med möjlighet att dra av det.

Om du kan ta den unika "stora" skott av naturen och perfekt närbilder med också med tålamod i dig själv, kan det vara en välsignelse väl värt att öva något som kan göras enkelt. Med tubkikare och digital kamera (kom ihåg att det kommer att annan utrustning som är väl värt att köpa) använda en adapter för att förhindra oskärpa. Du kunde inte ha valt en perfekt sak att komma in eftersom det kan enkelt ta dig med på en helt ny annan nivå.