E2a

Hur chefen effektivt i Travian

Travian är en virtuell värld där du kan skapa en gammal by med tusentals andra spelare som grannar. Men dessa andra spelare bara inte sitta där. De kan attackera och erövra din by i den process som kallas chiefing. Det är därför du måste vara extra kvick. Attackera dem och äga sina byar redan innan de tänker på att attackera dig. Här är hur du kan hövding effektivt.

  1. T regn en administratör. För att göra detta, behöver du Akademin att vara i nivå 20 och Samlingsplats att vara i nivå 5. Detta gör att du kan forskning administratören i akademin. Har han utbildade i en nivå 10 residens eller palats.
  2. Ha ett mål by. Scout för ett potentiellt mål. Målet bör inte vara för liten, annars kommer du att erövra en liten befolkning. Men det bör inte heller vara för stor, eftersom det kan vara så svårt att besegra. Av denna anledning kanske du vill undvika att chiefing en by hålls av en aktiv spelare eftersom det är mycket sannolikt att vara stor. Generellt kan en by med 300 personer gör ett bra mål. Den tillåtna Målet är byn som inte är en spelares enda byn och är inte en huvudstad. När du har ett potentiellt mål, spion och vet hur stor byns armé är. För att hjälpa dig i dina framtida attacker, kan du skicka falska attacker till byar i närheten av din potentiella mål. Detta skapar förvirring och gör bättre öppningar för dina riktiga attacker.
  3. Angrepp av vågor. Du kan attackera åtminstone tre vågor. Din första vågen av attacker bör vara den största och tilldelas döda målets armé av försvarare. Detta är rengöring attacken. Skicka sedan din andra våg, som skall bestå av residens eller palats jagare. Den tredje vågen består av cheferna och några försvarare som vakter. Om du vill kan du även skicka några fler chefer efter att framgångsrikt erövra byn. Naturligtvis skicka fler landskapstrupperna också. Chiefing bör ske inom sekunder för att förhindra att dina chefer från att dödas. Tänk på att det inte bör vara mer än en sekund mellan din attack vågor.
  4. Undvik att låta målet bygga sitt palats eller bosättning. Ditt mål kommer alltid att försöka bygga sitt palats eller bosättning, så på sin vakt. För att hålla den från att bygga, fortsätta dina attacker och skicka fler arméer tills fiendens trupper är svaga i antal. Sedan bygga om palatset eller residenset själv och alla andra förstörda byggnader att etablera din fot.
  5. Utveckla lojalitet. Efter invaderar ditt mål by, börja att bygga upp lojalitet. Gör detta genom att först minska befolkningens lojalitet till den första administratören och öka lojaliteten till din fördel. När du bygger palatset eller Residence, kommer lojaliteten att öka automatiskt.

Kom ihåg att inte skicka alla dina chefer i en attack

Hur chefen effektivt i travian. T regn en administratör. för att göra detta.
Hur chefen effektivt i travian. T regn en administratör. för att göra detta.

Kom ihåg att inte skicka alla dina chefer i en attack, för om ditt mål byn har kommit med ett bra försvar, kommer du att sluta med döda hövdingar. Var mycket försiktig när du planerar en attack. Det är bäst att minutiöst planera och spion.