E2a

Hur byta in gamla Nintendo DS-spel

Oavsett hur mycket du tycker om din nya Nintendo DS spel

Oavsett hur mycket du tycker om din nya Nintendo DS spel, så småningom kommer du att kunna avsluta det-och då är det troligt att du inte kommer att röra den igen efter det. Kanske du kommer att hålla det för sentimentalt värde, eller kanske du kommer så småningom att spela det igen när du har glömt hur det går, men chansen att du skulle vilja kunna dra nytta av dina gamla spel. Lyckligtvis finns det ett sätt att göra just det, och om du spelar dina kort rätt kan du även kunna byta in det för ännu nyare spel ute på marknaden! Följ bara den här artikeln är steg-för-steg-process som kan hittas nedan och så småningom kommer du att kunna ha alla dina gamla spel handlas för något nytt-och allt-något du inte har spelat innan.

I själva verket är det bästa med detta att det kan vara en ändlös cykel om du lägger tillräckligt med möda på det. Alla de nya spel som du handlas in, kan du handla enkelt tillbaka dem för ännu nyare spel när du har lyckats avsluta dem alla. Med lite tur, kommer du att göra en nära oändlig vinst. Så vad väntar du på? Fortsätt att läsa och inbyte din gamla Nintendo DS-spel med något nytt:

  • Första sak första gången organisera ditt spel bibliotek. Du vill inte oavsiktligt handla ett spel du har inte avslutat ännu (eller har vuxit bifogas), så för att undvika olyckor som den, du kan organisera ditt spel biblioteket och väljer vissa NDS patroner som du är bra med handel bort. Kom bara ihåg, du kommer inte få något bra om du inte är villig att handla något gott i gengäld, så lite av offer är nödvändig för en framgångsrik handel!
  • Sök efter en anständig och respektabel spel trading community. Göra lite detektivarbete, och forskning om några av de bättre handelsvillkor webbplatser där ute. Jämför omdömen och kommentarer av näringsidkare, kommer detta att hjälpa dig att göra rätt beslut. Om du inte är försiktig nog, kan du bli utsatt för en bluff, så det är alltid viktigt att göra dina läxor.
  • Om du har vänner som också äger Nintendo DS, gå för det. Om du är obekväm med handel dina spel på nätet och skulle hellre lämna det med en vän som också äger en NDS, då kan du göra det i stället. Problemet är din vän kanske inte har något spel som du är intresserad av, men om han är intresserad av spel du har för handel, så kanske ni två kan arbeta fram en affär om nyare spel som köpts i nära framtid.
  • Om allt annat misslyckas, gå till elektronikaffär. Om du är villig att göra något av stegen ovan, då helt enkelt tillbaka den till elektronik butik du köpte den från kommer att få dig några pengar oavsett vad.


Hur byta in gamla Nintendo DS-spel. Sök efter en anständig och respektabel spel trading community.
Hur byta in gamla Nintendo DS-spel. Sök efter en anständig och respektabel spel trading community.

Och där har ni det, de många sätt som du kan byta in din gamla Nintendo DS-spel. Så länge du håller detta i åtanke att du inte någonsin kommer att behöva oroa sig för slutbehandling ett spel och sedan aldrig röra den igen-eftersom du kan alltid returnera den eller byta det mot något nytt.