E2a

Hur berätta om konsertbiljetter är verkliga

Har du någonsin velat en konsert biljett så illa att du skulle göra nästan vad som helst bara för att få det? Detta är faktiskt normalt för alla styvnackade av ett visst band eller artister som kommer till stan för en spektakulär prestation. Problemet ligger i att förvärva biljetten. Naturligtvis skulle du inte några problem om du har fått det från Ticketmaster. Men vad händer om alla biljetter har helt slutsåld? Vad ska du göra då? Många skulle bokstavligen betar Internet och hela staden för alla scalpers bara för att få det en dyrbar, laminerat papper som skulle låta dig se det bästa konsert någonsin. Saken är den, det är riktigt eller bara en bluff? Hur skulle du faktiskt vet om biljetten som erbjuds är äkta? Lyckligtvis finns det mycket enkelt sätt för dig att ta reda på. Läs vidare för att lära mer.

  1. Övergripande utseende. Granska de fysiska utseende av biljetten. En äkta man mycket tunt laminerat så när du har det reflekteras mot ljuset, kommer det att ge en stark bländning. Det är också smidigt och elegant vid beröring. En falsk biljett brukar ser tråkig, inte bländning även om det är laminerat i grunden eftersom det har tjock laminering.
  2. Granska detaljerna. Kontrollera noggrant de uppgifter som du ser på biljetten. Dubbelkolla stavningen, tidsplanen, storlek och stil av teckensnitten. Om du ser en felstavat ord, det är en förfalskning. Det är mycket viktigt att du kontrollerar den tid som anges på biljetten också. Om du planerar att gå på 22:00 showen, se till att tiden på biljetten är också 10 PM. Många människor ofta förbiser detta misstag bara inse det när de inte kan komma in i konserten och då har scalper redan tagit sina pengar och är borta sedan länge.
  3. Vet sätet koder. Veta sätet koder arenan är alltid ett bra sätt att kontrollera om din biljett är äkta eller inte. Många bedragare skapar vanligtvis klass A imitationer som faktiskt kan passera biljetten checker. Det finns tillfällen dock att de sätter felaktiga sits koder gillar i stället för att sätta "rad A säte 1," biljetten kommer att ha "rad A säte A." Detta mycket minimal misstag kan orsaka problem till att få in
  4. Gå till ljuset. Alla biljetter från Ticketmaster USA är byggda för att ha en viss kvalitet som kan hjälpa människor särskilja om en biljett är falsk eller äkta. En äkta biljett bör ha en vit grundfärg, inget annat. Du kan se olika färger på sidorna men basen bör endast vara vit. Ta nu en titt på det genom att hålla din biljett mot ett starkt ljus. En riktig man ska ha en blåaktig glöd.

Där har du det

Hur berätta om konsertbiljetter är verkliga. Övergripande utseende.
Hur berätta om konsertbiljetter är verkliga. Övergripande utseende.

Där har ni det! Följ bara dessa enkla och ganska effektiva åtgärder för att fullt ut avgöra om biljetten är äkta eller inte. Undvik tro varenda sak som du ser och hör särskilt från någon som är en fullständig främling! Även om de ger en fälla visar sig vara en trevlig gest, det skulle inte skada om du lägger till en stadigvarande MOTCHECKNING rutin bara för att vara säker. När allt bör personen och biljett i fråga har inte några problem med det om han verkligen har något att dölja. Gå nu ut och börja kolla din väg till konserten av dina drömmar. Lycka till och ha kul!