E2a

Hur behärska Hanzo Hattori i Samurai Warriors

Samurai Warriors är en av de berömda spelen samurai video runt och Hanzo Hattori är en av de finaste och berömda karaktärer. Hanzo är inte en samuraj, men han karaktär är så cool, vilket gör honom endearing till fansen. Hanzo har en fantastisk snabbhet, förmåga mördare, och Musou attack som är söta och snabb att han kan såra människor utan att röra dem. Du kan behärska Hanzo eller befälhavaren skuggor som han kallas och njuta av spelet bättre. Nedan finns åtgärder, guider och information så att du kan behärska Hanzo Hattori i Samurai Warriors.

  • Lås Hanzo karaktär. Slå på din Xbox eller PS2. Ladda spelet i fritt läge eller story mode. Du måste veta Hanzo story så att du kan använda sina förmågor till fullo och du kan njuta av spelet bättre.
  • Använd Hanzo s enorma snabbhet. Han kan tävla och besegra Kunoichi som den snabbaste karaktär. Hanzo behöver inte ett par tengu sandaler eller en häst att springa ifrån alla. Använd hans snabbhet att besegra motståndarna och övervinna spel hinder.
  • Hit motståndarna snabbt och hårt. Hanzo slående kanske lite svagare jämfört med Goemon, Keiji och Ranmaru men Hanzo är mycket snabbare än dem vilket innebär att han kan undvika att deras slående samtidigt kunna träffa dem. Hanzo drag är skapade för att smet fiender genom förblindande hastighet.
  • Förvirra dina motståndare. Användning och Master Hanzo stora rök bomb. Bomben är Hanzo främsta laddning attack. Förvirra dina närliggande fiender och attackera dem.
  • Använd dubbel hoppa tekniken. Du kan hoppa genom slottets vindar och höga platser när det finns fiender och du är i fara. Hanzo och Kunoichi är de enda två tecken som kan göra det. Om du är i trubbel och det finns en stege, sedan använda den kontinuerliga hoppning läget för att rädda ditt liv. Dock vara medveten i hopp angriper slott. Kom ihåg att du laddar hoppa attack kommer att sluta i back flip, som Kunoichi talet. Var försiktig om du använder tekniken efter att undvika en grop fälla eftersom det kan vända din karaktär i gropen fällan att du bara har undanhållits.
  • Använd Hanzo ordinarie attack sträng. Du kan besegra ett antal motståndare genom att skära. Du kan skjuta dina fiender mot en vägg och sedan hugga dem från deras sidor.
  • Kör bort från fiender, om det finns ett behov. Den visar inte feghet om du kör, det visar bara intelligens från en mogen fighter. Ninjas och samurajer köra också eftersom de kan vända springa försvaret taktik i en offensiv rörelse. De kan slash kommande motståndare en efter en därmed omvandla sin löpning in i en effektivare bekämpning hållning. Kom ihåg att Hanzo s är inte en samuraj så han inte bära tunga rustningar, vilket förstärker hans redan snabb hastighet. Däremot har Hanzo inte försvaret, styrka och uthållighet för att övervinna ett stort antal fiender så han kan verkligen få skadade. Så, kör om det finns ett behov. Oroa dig inte för att de inte kommer att fånga dig.
  • Dräpa ninjas. Hanzo Hattori är en av de finaste karaktärerna i eliminera ninja fiender. Han är snabb ut som ninjor och han kan attackera så fort som dem.


Hur behärska Hanzo Hattori i Samurai Warriors. Lås Hanzo karaktär.
Hur behärska Hanzo Hattori i Samurai Warriors. Lås Hanzo karaktär.

Du får lära dig många saker om Japan som du spelar Samurai Warriors och Hanzo Hattori. Hanzo är legendarisk i Japan och hans inflytande överskrider samuraj kulturen. Det finns också japanska och Samurai egenskaper som du kan köpa i spelet för att hjälpa dig bli en bättre människa.