E2a

Hur audition potentiella musiker

Börjar du på en musikalisk projekt och vet inte var jag ska börja

Börjar du på en musikalisk projekt och vet inte var du ska börja? Läs vidare och du kommer att ta reda på hur audition potentiella musiker för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Ska du bli chef för band eller ett band medlem själv? Dessa är de saker att ställa dig själv först.

Hur audition potentiella musiker. Det kan vara praktiskt om du börjar med de människor du känner.
Hur audition potentiella musiker. Det kan vara praktiskt om du börjar med de människor du känner.

  • Först av allt, välj en plats där du vill hålla audition. Det kan vara en del av ditt hus som kan tjäna detta syfte. Har du ett extra rum eller ett garage? Dessa är bara några av de platser där du kan umgås med potentiella musiker. Du kan också hyra en plats avsedd för just detta ändamål. En offentlig plats är också ett alternativ.
  • Det kan vara praktiskt om du börjar med de människor du känner. Bjud in dina vänner att provspela. Fråga dem om de också har vänner som är musiker.
  • Du kan gå till lokala visar i ditt område där band spelar. Du kan fråga runt om någon är intresserad av auditions. Chansen är dessa platser är fulla av andra musiker.
  • Du kan sätta upp affischer på platser där det är tillåtet. Du kan också ge ut flygblad. Var noga med att beskriva din musikaliska projekt. Glöm inte att sätta din kontakt nummer och datum och plats där auditions kommer att hållas.
  • Alltid ge detaljerad information om de åldrarna bandmedlemmarna som du söker och de instrument som du vill att de ska spela. Om möjligt, beskriv också den typ av musik som du vill ha.
  • Alltid vara respektfull för musiker som kommer att audition för dig. Även om det är omöjligt att acceptera var och en som kommer att prova, inte vara alltför kräsen och oförskämd till dem som inte klarar testet. De har gett dig sin tid, så omtänksam om sina ansträngningar.
  • Om något ska du uppmuntra även dem att prova igen eller förbättra sina kunskaper för sitt nästa audition i andra band. Många människor drömmer om att vara en framgångsrik musiker kommer en uppmuntran från en kollega musiker vara mycket uppskattat.
  • Döm musiker genom sin förmåga att spela sin särskilda instrument. De bör också ha kunskap om hur man läser musik och ackord. Det är ett plus faktor om de kan skriva sin egen musik. Dessutom är det ännu bättre om de kan skriva sina egna texter och låtar också.
  • Erfarenhet är också viktigt. Fråga dem om de har spelat på offentliga platser, men inte avskräcka dem som inte har någon erfarenhet ännu. Alla måste börja någonstans någon gång.

Om du ställer dina mål tidigt och göra det klart för alla vilken typ av band och musik som du siktar på, kommer du att finna att framgång är bara inom räckhåll. Musiker älskar att spela sina instrument. Merparten av tiden, är det deras passion. Om varje medlem i gruppen kommer att arbeta tillsammans till förmån för bandet, kommer det att vara en glad upplevelse för alla inblandade personer.